Arkturierna via Daniel Scranton, 22 mars, 2018

Bearbeta Era Känslor Före Skiftet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni startar nu en resa som tar er genom några erfarenheter som ni har satt upp för er själva för att framkalla vissa känslor. När ni är mitt i att rensa och bearbeta dessa känslor, kom ihåg att det är en nödvändig del av processen, och det är bättre för er att göra det nu i stället för senare.

Eftersom energierna fortsätter att bombardera er planet, kommer du att finna det svårare och svårare att ignorera det som finns inom dig och behöver komma upp och ut. Vid något tillfälle skulle du finna det helt omöjligt. Men nu, medan det bara är utmanande för dig att möta dessa känslor, och du får göra det i din egen takt, med andras stöd och med stöd av varelser som oss, föreslår vi att du tillåter dessa känslor att flöda genom dig.

Om ni har undertryckt era känslor eller bedövat er med droger eller alkohol är det dags att sluta upp med det. Det är dags för er alla som är här för att leda vägen i skiftet av medvetande att öppna er och släppa ut dessa känslor. Det är på det sättet ni får plats för högre frekvensenergier. Det är på det sättet som ni leder genom exempel, och det är på det sättet som ni gör skiftet enklare och bekvämare, och ni gör det möjligt för övergången att vara ren extas och glädje för er.

Det kommer att bli mycket svårare för dem som inte möter det som de behöver möta inom dem, och när ni har gjort jobbet med er själva kommer ni att vara de som håller dem i händerna genom processen. Ni kommer att ge utrymme för dem då, liksom vi ger utrymme för er nu.

Vi föreslår också att när ni ser att en av era medvetna, vakna väsen har det svårt emotionellt, att lyssna, stödja och visa medkänsla för er medresenär. Det är genom dessa typer av handlingar som ni kommer till en plats där några av er alltid gör rensning och frisättning, och andra alltid håller på med att stödja. Och det är den världen som ni alla vill bo i. Den medkänslan kommer att ta er in i den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...