Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 februari 2019

SAMHÄLLLSPROBLEMEN ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har förmågan att se det bästa i er alla, och ändå kan vi fortfarande vara objektiva om era framsteg. Vi kan bestämma den totala frekvensen av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi ser förbättringar varje dag. Ni går definitivt i rätt riktning. Nu kan många av er se det bästa i era medmänniskor, även om de inte visar er sitt bästa, och detta är en beundransvärd egenskap.

Det finns en räckvidd inom den frekvensen av det mänskliga kollektiva medvetandet, och den övre nivån i det frekvensområdet kommer att försätta er så nära en fullständig femdimensionell upplevelse att ni kommer att finna er själva att leva ett vackert liv. Och i den lägre nivån av det nuvarande frekvensområdet kommer ni att finna er själva som lever ett mycket annorlunda liv, ett som inte är roligt alls. Så det är här er förmåga att fokusera kommer in.

Ert sinne säger att ni måste lösa problemen som finns när ni befinner er i det lägre frekvensområdet. Ni måste komma dit och få era händer smutsiga och göra det arbete som är nödvändigt för att hjälpa mänskligheten. Och säkert hjälper medvetenheten, men när ni fixerar på ett av samhällets problem är det för att ni har lite helande att göra. Det beror inte på att ni har blivit uppmanade att fixa det problemet.

Så låt er medvetenhet om vad som händer i världen trigga igång er, men vet då att ni blir igång triggade handlar om er. Och när ni känner vad ni behöver känna, får ni större tillgång till den övre nivån av det nuvarande frekvensområdet för det mänskliga kollektivet, och ni kan göra mycket bra för mänskligheten från den höga positionen.

Ni behöver inte ignorera eller förneka att de lägre frekvensupplevelserna fortfarande finns i det högre frekvensområdet. Ni kan få den medvetenheten, göra det arbete ni behöver göra med er själva och vara en del av lösningen och höja er vibration där ni kan göra det mest goda.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...