Rådet via Ronald Head, 22 februari 2019

Rådet via Ronald Head, 22 februari 2019

Per Staffan 23 februari 2019

Ett Underliggande Antagande | Rådet via Ronald Head

Det finns ett underliggande antagande till många av era frågor. Vi väljer det här som en illustration.

”Skulle det vara rätt att säga att Gud/Gudskällan inte hjälper oss eller hindrar oss i något av våra strävanden (för att respektera vår fullständiga fri vilja) och bara är där som en opartisk, i allt kärleksfull, observatörsmedvetenhet?”

Svaret på er fråga är nej, men för att ni ska kunna förstå varför det är så kommer vi att använda denna fråga för att ytterligare betona något som vi har försökt hjälpa er att öka medvetenheten om.

Läs om ovanstående fråga och märk att det bara kan vara meningsfullt om Gud/den Gudomliga Källan är skild från det ”oss” som ni hänvisar till. Kanalen skapade en fotografisk post, vi tror att ni kallar dem memes, som vi kommer att be honom posta här.

Här är ditt problem, eller den ”brännande punkten”, eller vad du vill kalla det. Om vi säger ”Gud finns i det trädet”, har du inga problem med att komma överens med oss. Om vi säger, Gud finns i allt ”, kommer du fortfarande att säga att du håller med, men dina sinnen, på grund av långa århundraden av läror, kommer medvetet att sätta in ”utom mig ”.

Det finns många övertygelser som har blivit hamrade in i er för att försäkra er om detta. Ni sägs vara syndare. Ni är födda med ursprunglig synd. Människan är syndig. Saker som ”lurar” i det omedvetna är onda. De som är i kontakt med andar, som hör röster etc. är besatta eller galna. Det är omöjligt eller syndigt att ni accepterar dessa saker. Det kan till och med anses hädiskt eller kätterskt. Listan fortsätter.

Och så, för att skydda er själva, för att vara ”bra” tillåter ni inte sådana tankar, mycket mindre erfarenheterna in i era liv.

Gud är inte någon annanstans och samtidigt överallt. Gud älskar dig inte ovillkorligt på samma gång som han kräver att du lyder varje stavelse och rubrik eller tillbringar evigheten i ständigt straff.

Nu kan vi säga att många av er nu kan vara intellektuellt överens om vad vi säger. Men ni måste veta att i en strid mellan ditt intellekt och ditt undermedvetna, kommer ditt intellekt alltid att övermannas.

Innan ni än en gång utser er till offer, låt oss åter betona ett par saker. Till att börja med är ditt intellekt inte du. Det är en del av dig. Det är faktiskt en mycket liten del av den oändliga gudomliga varelse som du är en del av. Och från det inkarnerade jagets ståndpunkt är de undermedvetna delarna långt, långt större. De innehåller till exempel alla dina erfarenheter, övertygelser, etc. av alla dina andra inkarnationer.

Snälla, var goda att börja omskola er för att tänka på detta sätt. Den medvetenhet som ni behöver utveckla är att allt ni ser eller ens kan tänka er i själva verket är energi. All energi är medveten. All medvetenhet, när den rör sig, känns. Du är det. Du är inte Steven eller Daphne eller Makub eller Chan Li. Du är ”JAG ÄR”. Allt annat som ingår i ditt medvetande, forntid eller nutid, är bara det, en del av ditt medvetande, en upplevelse.

Vänligen se igen på bilden ovan. Se med ditt hjärta. Läs detta med ditt hjärta öppet. Att höja din förståelse av dig själv till högre medvetande om vem du är, det är den där saken som du kallar Uppstigning. Det finns ingen silverbricka på vilken detta kommer att levereras till dig. Men det kommer att levereras – i den tid det tar för dig att acceptera vem du är.

Vet att ni kommer att klara det. Vet att ni gör det. Vi vet det här eftersom många av oss är ni.

Nu, när du försöker ”fatta” det här, hänvisar vi dig till vad dina fysiker har lärt dig, att du inte kan lösa en skenbar paradox från samma nivå som den existerar på. När deras modeller inte passar formlerna, brukar de finna att lösningen blir uppenbar när man tittar på den från nästa högre ”dimension”. Försök i detta fall inte att resonera dig fram till svaren. Om det kunde ha gjorts, skulle någon ha gjort det istället för att lämna dig med alla de förmaningar som du har ärvt.

Det finns ingen magisk ande som väntar inuti dig för att ge dig svaren. Men inifrån kommer svaren att komma. Kanske om flera år. Kanske i morgon. Men aldrig förrän du söker och tillåter.

Vi berättar inte något nytt. Vi säger inte ens något du inte kan förstå. Vi pekar på DIG.

Tack för dina ansträngningar, för dina frågor och för din uthållighet. Du kanske inte ser de framsteg du gör, men vi gör det. Och vi är i glädje över vad vi ser.

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, available HERE

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omdistribuera materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och denna länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...