Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2021

 

Ett meddelande inför semestersäsongen från Arkturus

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket attraherade av andra varelser och kollektiv som också är intresserade av utvecklingen av medvetande där på Jorden, i hela galaxen och i hela vårt underbara universum. Vi känner attraktionen föra oss närmare, vibrationsmässigt, till dem som har liknande perspektiv, önskningar och agendor, och vi träffas helt naturligt på det sättet som varelser och kollektiv gör när det inte finns något sätt att ringa upp någon och boka ett möte en viss tid och en viss dag. Istället låter vi vår vibration vara det som kallar andra till oss, och vi låter deras vibration vara det som är mest intressant för oss, mest lockande och mest tillfredsställande.

Därmed inte sagt att vi skulle undvika varelser och kollektiv som vore långt borta från oss, vibrationsmässigt, men vanligtvis kommer det att vara utmanande att komma på samma våglängd med de andra som inte vibrerar i harmoni med oss. Vi tvingar det inte; vi tvingar oss inte att vara runt dem vi inte vill vara runt. Vi skulle omöjligt kunna göra det utan att sänka vår vibration.

Ni kommer att upptäcka att detsamma gäller för er alla. Ni kan tvinga er själva att vara runt människor som ni egentligen inte vill vara runt, men ni kommer att upptäcka att ni sänker er vibration för att göra det och att ni sedan är lättade när ni återigen får välja vem ni umgås med. Detta är naturligtvis ett lägligt meddelande för semesterperioden, där människor ibland samlas av skyldighet. Ibland dyker de upp bara för att hålla uppe skenet.

Men det är viktigt att förbli trogen mot er själva under hela denna semesterperiod och att inte gå på fester och middagar och sammankomster där ni kan känna att ni sänker er vibration när ni enbart tänker på att delta i dessa speciella engagemang. Istället rekommenderar vi starkt att fokusera på er egen vibration, vad som ropar på er, vad ni attraheras av, och lägg märke till var det är ni vill vara i världen, och tillåt er själva lyxen att gå till dessa platser, vara runt människorna som ni harmoniserar med vibrationsmässigt, även om det bara är er själva, ert husdjur eller Moder Natur och Moder Jord.

Var snäll mot er själva under semestern; var varm i era hjärtan och öppenhjärtade mot dem som kanske vill tillbringa mer tid med er. Men var också villiga att skicka en överföring av kärlek istället för att skicka er kropp, och släpp alla skuldkänslor, oavsett om de kommer till er inifrån eller någon utanför er. De tjänar er inte. Ni är där för att hålla en hög vibration, och det betyder att älska villkorslöst, men det betyder inte att ni måste offra er egen vibration för att vara till tjänst för andra. Ni kan vara till tjänst för andra på så många sätt och ändå behålla den höga vibration som ni vill vara i hela tiden.

Det är vad vi rekommenderar, och vi litar på att ni alla kommer att blunda, ta ett djupt andetag och fråga er själva var ni vill vara under de kommande fem veckorna eller så. Och om ni är ärliga mot er själva kommer ni att kunna absorbera mer av energierna som kommer in, ni kommer att kunna jorda fler av dem och ni kommer att kunna vara till större tjänst för era medmänniskor.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...