Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november 2018

Per Staffan 25 november 2018

Skapa er Väg till Uppstigning ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Du upptäcker den väg som fungerar bäst för dig. Du upptäcker inte den enda sanna vägen som du är menad att skrika om från hustaken så att alla andra kan njuta av samma visshet som du har om din väg. Du är inte här på Jorden nu för att gå någon annans väg heller. Du skapar vägen när du går, och det är som det ska vara, för du gör något som är utan motstycke.

Du skiftar från den tredje dimensionen till den femte dimensionen på en planet som gör exakt samma sak. Du är också en del av ett universellt skifte, vilket innebär att vi alla skiftar ihop. Vi berättar ofta om hur vi prövar det här, upptäcker det där och utforskar något annat, för vi gör också det här när vi går, och vi är nionde dimensionella.

Om det här var en måla-efter-siffror situation skulle det vara mindre spännande. Det skulle ge mindre erfarenhet till Källan, och därför skulle det vara ganska meningslöst. Men för att vi alla gör det här när vi går är det kul, och det är nytt, och det är definitivt värt upptäcksresan som vi alla är på tillsammans.

Vi gör förslag till dig, men vi hanterar inte absolutheter här. Vi vill att du ska gå ut och upptäcka vad det är du vill uppleva, och då vill vi se dig skapa den erfarenheten som en del av din egen uppstigningsresa. Och vi vill naturligtvis vara en del av det så mycket vi kan, men i sista hand är ni alla i förarsätet. Ni är rockstjärnorna i den här universella uppstigsresan, och vi är alla så imponerade och stolta över de framsteg som vi ser hos mänskligheten.

Så var snälla och respektera er själva så att ni förstår att ni har allt ni behöver inom er för att skapa den väg som ger er den bästa möjliga upplevelsen av denna uppstigningsresa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...