Saul via John Smallman, 23 januari 2022

Saul via John Smallman, 23 januari 2022

 

 

Ert gudomliga och heliga syfte – Att Vara Er Själva!

 

2022-01-23

Alla är En, och alla ni vet det. Ändå, på grund av ”spelets regler” – med att vara människor i kroppar – har ni tillåtit er själva att glömma denna eviga och oföränderliga sanning. Uppvaknandeprocessen, i vilken det mänskliga kollektivet nyligen gick med på att delta, går nu mycket snabbt framåt. Ni ser underbara tecken på detta på många platser och i många omständigheter – och ändå tvivlar ni! Släpp dessa tvivel, för precis som illusionen/drömmen så är det också overkligt. Att tvivla och hänga fast vid det, är ett val som många av er fortsätter att göra – välj att inte göra det längre, och när något dyker upp i ert medvetna medvetande, avfärda det omedelbart, dröj inte kvar vid det.

Ja, många på Jorden upplever ett stort lidande, men ”genom att vara i världen, men inte av den” kan ni vara fullt medvetna om det utan att gå in i upplevelsen. Varje gång ni tänker så på på grund av ännu en störande nyhet, eller för att någon ni känner och älskar, eller till och med att ni själv lider, påminn er då om att det bara finns kärlek. Skicka sedan Kärlek/Healing till det eller till de lidande ni blivit medvetna om, men utan att dras in i lidandet, och på så sätt få er energi att dräneras av någon skuldkänsla eller skam ni kan känna genom att veta att alla är en, och kanske då känner eller tror att ni kanske också på något sätt är ansvariga. Ni behöver all er energi – och ni har ett obegränsat överflöd av den hela tiden – för att kunna skicka full Kärlek/Healing till de behövande.

Ni har alla upplevt den kraftfulla och upplyftande energin av kärlek och acceptans, i närvaron av en mycket kärleksfull individ. Ni har alla den kraften, och när ni väljer att vara fridfulla inom er själva, oavsett vad som händer omkring er, då är den fullt tillgänglig för er att dirigera vart ni än intuitivt är guidade att rikta den. Ni är, som vi har pratat om tidigare, precis där ni ska vara just nu på Jorden, eftersom ni tog det kloka, generösa och underbara beslutet innan ni inkarnerade, med att hjälpa till så mycket ni bara kunde i mänsklighetens uppvaknandeprocess. Ni gör det nu, så tillåt inga egodrivna tvivel om inkompetens, skuld, skam eller ovärdighet att uppstå, för att distrahera er från ert gudomliga och heliga syfte – Att Vara Er Själva!

Ni är Kärlek, ni vet detta djupt inom er, men ändå fortsätter era egon att smutskasta er helt legitima rätt att tro på och lita på er själva, er intuition, er inre kunskap. Deras enda mål är att distrahera er från ert verkliga syfte, som ni så ofta tvivlar på genom att ni fyller era sinnen med en flod av tankar, som inte tjänar något användbart syfte. Ni är här för att Vara och för att visa den Kärlek ni Är. Det är vad att vara er själva verkligen betyder. Tillåt er inte att dras in i tankar eller diskussioner om den enorma skada som många orsakar, eller vad andra kan göra så mycket mer kärleksfullt och effektivare än ni. Ni ÄR där ni är ämnade att vara. Ni VALDE att vara precis där ni är nu, eftersom det är den plats ni kan vara mest effektiva just nu. Vid ett annat tillfälle kan ni mycket väl vara någon annanstans, men just nu är ni här, och det är meningen att ni ska vara här, så VAR här.

I det nuvarande ögonblicket är ni alltid precis där ni är menade att vara, och detta gäller hela tiden. Fast ibland kanske ni önskar att ni var någon annanstans, speciellt om ni upplever någon form av lidande – fysiskt, känslomässigt, psykologiskt eller andligt – men förstå att allt individuellt lidande är en väckarklocka, för att hjälpa er igenom lektionerna ni valde att placera på er mänskliga livsväg, och som ni, oavsett orsak, inte varit tillräckligt uppmärksamma på. Ert egodrivna ”hjärnsnack” kommer att försöka distrahera er med tankar som ”jag behöver inte det här; det är inte rättvist; Jag gör verkligen mitt bästa så varför händer det här?”

Påminn er själva ofta om att ni är där ni är genom eget val. Uppenbarligen verkar detta ofta inte vara fallet, och era egon älskar att försöka, ibland ganska framgångsrikt, att övertyga er om att något ”har gått fel”. Ni kanske till och med lyckas övertyga er själva om att det är sant! Missnöje med hur era liv ser ut att utvecklas förekommer ofta, särskilt när det involverar intensivt lidande av något slag. Kom ihåg att ni är där ni har valt att vara, så det ni gör eller misslyckas med i detta ögonblick, kan mycket väl vara en upplevelse som hjälper er att växa i visdom och självacceptans. Det ni upplever som upprör eller stör, beror nästan alltid på er egen uppfattning eller bedömning av problemet, inte på själva problemet. Allt går tillbaka till att lita på er intuition, er inre vägledning och sedan ta itu med vad som än uppstår med kärlek, istället för med rädslodriven ilska som ofta är ett standardläge för de som är förkroppsligade och spelar ”spelet”.

Vad ni än upplever som människor i kroppar – frid, kärlekslycka, smärtor eller förnärmelse – ta en time-out för att påminna er om att er sanna natur är Kärlek, att ni alltid är oskiljaktigt Ett med Källan, och ni är i situationen som ger er dessa upplevelser för att, genom er kärleksfulla närvaro, hjälpa andra som också genomgår olika svårigheter. Det här är inte att försöka vara ”andligt betydelsefulla” i andras ögon, för om det kommer från era hjärtan med bara kärlek, så kommer ni att göra ett enormt framgångsrikt andligt arbete – fast det är knappast något jobb! Att bara vara de ni är – Kärlek – är ert syfte, eftersom er närvaro försiktigt knuffar andra mot deras eget uppvaknande.

Alla vaknar nu! Men eftersom illusionen är massiv, så är tanken på att alla är på väg att vakna tillsammans, extremt svår för er att greppa. Påminn er själva om att den materiella världen, formen och substansen, är overklig. Endast Modern/Fadern/Gud, Källan, Kärleken är Verklig. Ni vet detta djupt inom er, och när ni väljer att bli allt mer medvetna om det, kommer de världsliga problemen som alla möter, att bli mindre och mindre obekväma för er. Lita på Gud, på Kärleken och på er själva, för när ni gör det så överlämnar ni er till den gudomliga Viljan, och på så sätt tillåter ni Kärleken att stärka och vägleda er hela tiden i er mänskliga existens. Fast, bekymmer eller problem kommer fortfarande att uppstå, men ni kommer att se att ni kan hantera dem genom att ta itu med dem kärleksfullt, och då kommer alla egoistiska behov med att ha kontroll att försvinna, och ni kommer att vara fridfulla i grunden och mycket bättre på att hjälpa andra. Då kommer ni att bli allt mer medvetna om den frid och tillfredsställelse som andra finner i er närvaro.

Med så mycket kärlek, Saul.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...