Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars, 2018

Att Göra Eller Inte Göra ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni avgör bäst vad som är rätt för er. Vi rekommenderar inte att ni tittar på någon annan för att säga vad ni ska göra eller inte göra. Istället föreslår vi att ni ser inom er själva och väntar tills något kommer till er. Vi föreslår att ni använder förmågan som ni har för att känna er in i vibrationen av någonting. Detta kommer att bli väldigt användbart när ni går framåt här till en tid när ni kommer att få många olika alternativ.

Ju mer du väljer själv vad det är du vill delta i, desto mer kraft ger du dig själv. Släpp tanken på att någon där ute vet bättre än du själv. Det är därför religionerna har en sådan masspåverkan. De flesta vill få veta vad man ska göra och vad man inte ska göra. Det gör det enklare om du har en domare någonstans i himlen, som överser med en del saker och fördömer andra. Det gör valet så mycket enklare, eller hur?

Men när du har insett att Källenergin finns inom dig och att du är Källan, måste du också inse att du är den som bestämmer vad som är rätt för dig och vad som inte är rätt för dig. Och du är också den som får bestämma när något inte är för dig, då fördömer du det. Men du behöver inte fördöma något bara för att det inte är rätt för dig.

När du känner och förnimmer en vibrationsmatchning, är det allt du behöver notera och agera i enlighet därmed. Du har också möjlighet att inte göra någonting alls. Att göra ingenting kan vara en av de mer utmanande sakerna du upplever i ditt liv. Men när du är i ett tillstånd av icke-handling, är det mer sannolikt att du får. Och en av de saker du kan få när du är i ett tillstånd av icke-handling är inspiration.

Så det är vår rekommendation att ni inte gör någonting ur en känsla av skyldighet eller plikt. Låt er känna er fram till alla de alternativ som är tillgängliga för er, och om alternativet är att inte göra någonting, omfamna det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...