Godess Ishtar via Victoria Cochrane, 21 Mars 2018

 

Godess Ishtar via Victoria Cochrane, 21 Mars 2018

 

Hälsningar och kärlek till er alla. Jag är Ishtar, gudinna och mästare. Jag går på jorden bland er, både kroppsligt och andligt och min energi utstrålar stark kärlek och medkänsla. Jag har stigit fram i dag för att inbjuda er alla att träda fram till ljuset. Eftersom vandringen mot ljuset inte bara kommer att ge er glädje och överflöd, kommer ni också, att utan dröjsmål se världens uppstigning till den femte dimensionen.

Vi är alla av ljuset och vi är EN och densamma. Det finns ingen separation och ingen skillnad mellan oss. Alla är lika i skaparens ljus. Det finns inget dömande och inget villkor för Hans kärlek, eller den kärlek vi ger till varandra. I skaparens ljus är världen EN och vänder sig till alla utan urskiljning.

När ni förlorar er kontakt med Skaparens ljus, går ni inte in i mörkret, men vägen kan upplevas som otydlig och det kan vara svårt för er att minnas orsaken till varför ni inkarnerade på jorden. Ni kommer att få erfara hur lätt man kan dras med i draman med låga vibrationer. Drama är som sirap och kan orsaka att man tappar sin fokus på det som är viktigt. Böj er inte! Håll fast vid ljuset! Håll kontakt med Skaparen genom meditation, bön och jordning. Se på er själva och kompromissa inte med era värderingar eller övertygelser, om andra inte har samma tro som ni.

Tala och lev i er sanning och i ljus och ni blir rikt belönade.

Vägen till ljuset är enkel att gå och kommer alltid att vägleda er mot den sanna vägen, den som ni alltid tänkt er att vandra. Ni behöver inte känna er tyngda av läran och inte heller behöver det bli ett liv i martyrskap.

”Att leva i ljuset” betyder att ni är sanna mot er själva och behandlar er och andra, som ni själva vill bli bemötta. Ni har er integritet och förväntar er inte något i utbyte när ni ger bort era gåvor. Ni kommer att bli rikligt belönade eftersom universum alltid returnerar vad som ges, tre gånger om. På samma sätt ger ni med ont uppsåt kommer det att returneras till er med råge.

Det finns inga villkor för kärlek, inga gränser och inga mandat. Kärleken är enkel. Se allt och alla som Skaparen gör, som varelser och ting av stor skönhet. Det enklaste och vackraste är att bli älskad och omhuldad för den man är.

Jag är Ishtar

 

http://victoriacochrane44.com

 

 

Översättning: Cicily

 

Du gillar kanske också...