Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 september, 2022

 

Din goda karma kommer till dig ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har återigen blivit imponerade av mänskligheten, eftersom ni har visat att ni har mer styrka inom er än någon kunde ha hoppats på här i de högre världarna. Det faktum att du fortfarande är där vid den här tiden är enormt. Ni håller utrymmet för hela kollektivet, trots hur svårt det är för er att vara där själva.

Du gör detta samtidigt som du fortsätter att rensa bort dina egna trauman och samtidigt hanterar dina egna uppstigningssymptom. Vi har den största respekten för er som är vakna och som är där för att ni vill hjälpa till och för att ni vill få en upplevelse av den största åkturen som ni kan ha i en fysisk kropp.

Nu har du också rätt till den hjälp du får. Vi, och de andra varelserna och kollektiven som hjälper er, gör det för att ni har förtjänat vår hjälp. Du har bra karma, och du har uthärdat så mycket av bristen, negativiteten, sjukdomen, förlusten och alla de mycket utmanande känslorna där nu, och vågen måste vara balanserad i detta universum av dualitet.

Vissa människor undrar vad poängen med lidande är. Tja, ju mer du lider, desto mer extas kommer din väg, för den extasen måste skapas som svar på ditt lidande för att hålla en balans av energier i vårt vackra universum. Den extasen är din och din att ta. Den är öronmärkt för dig specifikt, den som skapade den, den som led och utstod så mycket som du har.

Det är ni vi pratar med just nu, för även om era upplevelser under denna livstid inte har varit så dåliga i jämförelse med andra, så har ni upplevt det värsta av det ni ser i er värld just nu. Allt som är utanför dig är inuti dig.

Nu kan du dra nytta av alla dessa skapelser, men du behöver lite hjälp. Du behöver lite hjälp för att bara tro att allt du har kallat fortfarande existerar. Du behöver lite hjälp med att öppna dig för att ta emot det, och du behöver några strömmar av högfrekvent energi för att få dig att matcha den. Och så, hjälpare som vi dyker upp, och vi kommer att fortsätta att dyka upp.

Vi går ingenstans. Vi ska se till att alla får de goodiebags som du har kommer till dig. Och gissa vad? Så är era högre jag och andliga vägledare. Vi arbetar alla tillsammans för att göra livet bättre för er alla, inte bara för er som är vakna.

Men visst, det vaknade kollektivet leder vägen. Du sätter det exempel som du behöver sätta och som behövs av de andra som inte är riktigt vakna ännu. Men oroa dig inte. Fler massuppvaknanden kommer, och du kommer inte att känna dig så ensam som du har känt dig mycket längre.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...