Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 januari 2019

Mänskligheten får en plats vid bordet ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi lyssnar, och vi iakttar, och allt vad vi hör och iakttar hjälper oss att bättre hjälpa er. Den här resan vi är på är en som vi alla är på tillsammans, och vi vet inte alltid hur något vi presenterar för er kommer att bli mottaget förrän ni tar emot det. Vi vill att ni ska veta att vi alltid uppmärksammar vad som fungerar och vad som inte fungerar för er alla.

Nu kommer ni över en tid i er utveckling där ni kommer att bli ombedda att stiga upp mer och vara en del av konversationer som innefattar andra varelser från andra världar. Ja, vi pratar om era utomjordiska bröder och systrar som är i fysisk form. De vill ha er insats.

Och även om många av er som kommer att motta denna överföring som hjälper er under era astralresor på natten, är det en helt annan upplevelse när ni är vakna och sitter vid ett bord med utomjordningar som ser väldigt annorlunda ut än er. Ni förbereder er för dessa interaktioner med astralresor som ni gör på natten medan ni sover, och de förbereder sig för er.

Ni är kända som de känslomässiga i galaxen, och de känslor ni känner kommer att vara en välkommen komponent till de samtal som kommer att äga rum i det fysiska med dessa råd, kollektiv och federationer. Vi vet att mänskligheten kommer att stiga upp och ge stort värde till samtalen om hur man går framåt som en galaktisk gemenskap i fred och harmoni, och vi gör vårt bästa för att förbereda er för dessa samtal. Vi ser fram emot att bevittna dem.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...