Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 januari, 2021

 

Snabbare och Effektivare Manifestation ∞ 9D:s Arkturiska Råd

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva en chans att stanna upp och då, och uppskatta det vackra universum som vi tillsammans gör vår del i att skapa. Vi försöker, naturligtvis, alltid hjälpa till, vi vill alltid göra vår del för att ta medvetandet i detta universum till en högre nivå. Men vi förstår att det måste finnas en balans mellan att ta oss till det vi alla oundvikligen blir, genom att ta oss tid att reflektera över hur långt vi redan kommit, och vad vi redan har skapat.

Oavsett var ni befinner er i ert liv just nu, så kan ni ha fördelar av balans i livet och varandet. Lika mycket som ni ivrigt väntar på nästa uppgradering, nästa aktivering, nästa jättesprång framåt i er medvetenhetsutveckling, så måste ni ta er tiden att uppskatta den vackra värld ni har samskapat.

Och även om det ibland är utmanande att hitta skönheten i er värld, så är det desto större anledning att lägga er ansträngning och uppmärksamhet på att komma till den punkten av uppskattning, för det som redan finns. Ni måste sammanföra de två sidorna av er själva – sidan som alltid strävar efter mer och sidan som bara vill sparka tillbaka, slappna av och göra ingenting. Ni vill att det ska finnas harmoni mellan den kreativa aspekten av er, och den del av er som känner sig mycket nöjd med det som redan finns, i era liv och i er värld.

Att finna den balansen gör er till en bättre skapare; det gör alla era ansträngningar mot manifestation, effektivare och snabbare. Det måste finnas balans mellan att göra och inte göra, mellan maskulint och feminint, mellan era önskningar och det ni värdesätter, annars kommer ni alltid att känna er överväldigade, eller så kommer ni alltid att känna det som om ni fastnat. Nyckeln till att bestämma vad ni behöver för att nå den balansen är att se efter. Ni måste titta på er nuvarande energinivå och ta hänsyn till vad ni verkligen önskar i det ögonblick ni befinner er i, annars kommer ert beslut att bestämmas genom programmering. Ni behöver bryta er loss från föräldra-, samhälls- och till och med inre programmering, så att ni kan vara er själva.

Ni måste vara ärliga mot er själva med hur ni mår, vad ni vill och om ni är i balans eller inte just nu. På det sättet kommer ni dit ni vill, och det är också ett trevligare sätt av att vara i vårt vackra universum.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...