Saint Germain via James McConnell, 21 januari 2021

Saint Germain via James McConnell

21 januari 2021

Stormen är över oss

Jag är Saint Germain.

Jag ber er nu, då ni kommer tillbaka in i er kropp, att ta en stund för att ta flera djupa andetag. Andas. Håll ljuset inom er. Var ljuset inom er. Tillåt er nu att känna den kärlek som kommer in i er. Bara känn den genomsyra hela er kropp; kärleken från Skaparen, Källan. Källan som finns inom alla er, alla oss. Känna denna oerhörda kärlek. Detta högre medvetande som kommer över och genom er nu. Vet att ni kommer att ta denna kärlek av detta högre medvetande och assimilera den i er själva, och sedan sprida ut den. Sprida ut den till alla som är redo för det.

För detta är uppvaknandet. Det uppvaknande ni alla arbetat för och arbetat mot, och förberett er för. Inte bara för denna livstid, utan genom de många livstider ni har förberett för denna tid nu. Detta stora uppvaknande som är över oss alla.

Detta uppvaknande håller på att drabba många på planeten och i detta land, Amerikas Förenta Stater, då människor vaknar upp till vad som har hänt och till vad som är på väg att hända just nu. Det är inte något de kan hålla borta, inte ens om de försöker. Även om de som fortfarande är sovande säger att ingenting händer, så kommer det i alla fall att hända.

De mörka styrkorna kan inte hålla denna energi tillbaka. De kan inte hålla tillbaka detta öde. Det är inte möjligt. För de mörka styrkorna har redan besegrats av Ljusets Styrkor. De vet det bara inte ännu. Men de har en aning. De har den föraningen inom sig, att de har nått slutet. Det är därför de gör allt de kan nu för att hålla det borta. Att hålla uppstigning borta. Att hålla ert uppvaknande borta. Att hålla borta avslöjandet av sanningar överallt. Men djupt inom sig vet de att hoppet är ute. Ändå kommer de att slåss in i det sista, många av dem.

Några har redan kapitulerat. Några har redan gått över till ljusets sida. Några har redan gett upp och låtit sig bli tagna ur bilden.

Men den bild som ligger framför er nu är fortfarande fylld med nedslående tankar och bilder som visas överallt av era medier, av dem som tror att de har befälet, men som inte har befälet. Inte längre. Ljusstyrkorna, er Allians, som inte bara består av personer här på planeten, utan av Galaktikerna själva som är en del av denna Allians, och som flitigt arbetat ihop med vår president, sida vid sida, för att få till dessa enorma förändringar som är på väg. Enorma förändringar som, återigen, de i den djupa staten, kabalen, illuminati, gör allt i sin makt för att hålla tillbaka, i tron att de i vissa fall har vunnit. De tror att de har vunnit tillbaka presidentmakten. De tror att de vunnit tillbaka Kongressen. De tror att de segrat över Patrioterna, den Rätta sidan.

Men det här är inte en politisk strid. Det här gäller inte Republikaner mot Demokrater. Detta är Ljus mot mörker. Detta är gott mot ont. Ni befinner er alla i processen av att få allt detta samman. Ni, Marktrupperna, Alliansen, Presidenten, de andra ledarna i resten av länderna som gått över till ljuset, och det har många. Vissa har fortfarande inte gjort det och kommer sannolikt inte att göra det. Men de har givits alla möjligheter att gå över till Ljusets sida och har valt att inte göra det. De kommer att hanteras på olika sätt, några ni kommer att se här, andra inte.

Eftersom det bestämts av många av råden att bara en del av detta ska avslöjas för allmänheten på denna planet just nu. Jag säger ”just nu” därför att så småningom ska allt avslöjas för alla som är redo att höra och se det. Som alltid är det för ”dem som har ögon att se med och öron att höra med”. Och många, många fler hittar dessa ögon och öron nu för att kunna förstå sanningen och kunna acceptera sanningen.

Vid en tidpunkt sa Rådet att jordens befolkning inte var redo för sanningen, att ni inte skulle kunna hantera sanningen här. Det har ändrats. Och det har ändrats av den Stora Planen som är igång. Det är därför som vi och många andra har sagt ”lita på planen”. Det är därför som organisationen känd som ”Q” har sagt ”lita på planen”. Eftersom de som är involverade i planen, som är involverade på djupet i den, vet att den kommer att fungera, och att den är fungerande nu.

Stormen är över oss, mina vänner, Den är här nu. Och den kommer att bli ganska svår vid vissa punkter. Men bara för dem som inte är redo att se den, som inte förstår vad det är, vad denna storm är. En storm är för er en öppning, ett uppvaknande till att fullt ut veta vem ni är. Det är vad stormen är för er då ni betraktar den. Men stormen pågår också inom var och en av er. Det sker inom er. Stormen rasar inom er alla. Men ändå, stormen som rasar inom er: ni har förmåga att förstå och hantera den.

Men de som fortfarande är sovande, de kan mycket väl ha svårt att förstå vad som händer och varför det händer. Det är där alla ni kommer in. Alla ni som förberett er för denna stund. Det är då ni kliver ut från Ljuset och visar dem, visar dem ljuset. Visar dem den vibrationella frekvens de också kan befinna sig i nu. För i den vibrationella frekvensen, dessa högre vibrationella frekvenser, finns sanningen. Kom alltid ihåg det.

Och ni går mot en punkt nu där sanningen kommer ut från många olika riktningar, från många olika källor och på många olika sätt. Sanningen kommer verkligen att befria er. För det är ödesbestämt, det är förutsagt att detta är sluttiden. Det är detta. Ni har anlänt! Så var redo nu. Var redo för de kommande förändringarna.

Förbered er som ni lär er att förbereda. Ha varor i förråd. Ha vatten. Ha allt ni behöver för att ta er genom dessa något tumultartade tider som ligger framför er.

För vi har många gånger sagt ”spänn fast säkerhetsbältena för vägen kan bli ganska skumpig”. Ja, ni har nått denna skumpiga väg. Låt er nu röra er utefter den vägen och hjälpa andra som också gör det. För detta är tiden. Detta är stunden. Förbered er, för ni har anlänt.

Jag är Saint Germain och jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet. Och för att ni alla ska veta att stormen är över er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...