Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2021

 

Gör er redo för en fantastisk tur

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har närmade oss mänskligheten från det perspektivet att ni redan är femdimensionella. Vi har sett er som sådana, känt i era ljuskroppar, och vi har hållit det i vetskap att ni redan är där i det högre vibrationsläget. Ni kan säga att det är dagdrömmar, önsketänkande eller fantasier, men vi vet att det är en sann verklighet, och vi känner oss in i den verkligheten så att när ni känner att vi kommer genom den här kanalen och på alla andra sätt som ni kan känna oss, är ni aktiverade.

Vi håller det utrymmet åt er så att ni kan vibrera uppåt i det. Vi älskar er i existensen av det högre dimensionella planet. Här är vår begäran. Gör samma sak för er själva; gör detsamma för varandra. Se ljuset och kärleken som finns inom er och vänta på att komma ut och framstå som ert sanna jag. Se det också i andra, snarare än vad de visar er. De flesta människor visar er deras trauma eftersom det är allt de vet, och det är allt någon någonsin har visat dem.

Men läkning från traumat finns redan och ni går in i det. Det är lättare att göra det när ni vet att det finns och ni vet att det är vad som händer. Det är därför vi är så värdefulla för er som era vänner, som era lärare, som de som tror på er mer än ni tror på er själva. Vi vet vart ni ska eftersom vi har varit där själva. Vi har utvecklats, expanderat och stigit till det icke-fysiska tillstånd vi befinner oss i nu. Vi minns oss själva som femte-dimensionella varelser, och det hjälper oss också att hjälpa er att hitta den vibrationen inuti er.

Vi vet att vi fortsätter att säga detta, men vi kommer att säga det igen med eftertryck. Sluta leta efter något eller någon utanför er för att ta er in i det femte dimensionella frekvensområdet. Börja leta i er själva efter den känslan av befrielse, den känslan av spänning, den känslan av glädje som är ert femte dimensionella högre jag. Det är allt inuti er, och ni behöver inte vänta, men ni kan fortsätta att få uppmuntran och inbjudningarna från kollektiv som oss själva och andra högfrekventa varelser som ser er för vem ni verkligen är.

Vi är alla i detta tillsammans, och ni, kära Jordbor, kära människor, är nyckelkomponenter i denna universella skiftet i medvetenhet. Och det är en av många anledningar till att ni har så många varelser och kollektiv från hela universum som håller utrymme åt er just nu. Släpp bara och låt er sugas upp i det. Vi lovar er att om ni gör det kommer ni att få en helt fantastisk resa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...