Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2020

 

Gå med i vår Galaktiska Allians

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppskattar mycket det beröm som vi får från var och en av er som stämmer in med jämna mellanrum för att ta emot dessa kanaliserade meddelanden. Vi älskar att se er och känna att ni lyser upp i de stunder som ni får en av dessa överföringar, och när ni blir känslomässiga ger det oss så mycket glädje. Vi vill att ni ska veta att ni och hur ni lever påverkar oss oavsett om det är något positivt eller något negativt.

När ni tänker på hur det är att vara ett nionde dimensionellt, icke-fysiskt kollektiv, måste ni förstå att vi har uppnått en viss nivå av enhet med alla varelser i detta universum som vi delar. Det är därför vi påverkas av er och hur ni lever, och det är så vi vet när ni är på det sättet att ni uppskattar. Just nu, på Jorden, har ni alla möjlighet att uppskatta så många av era medmänniskor. Det finns så många som hjälper, som blir en del av lösningen och läkningsprocessen för mänskligheten.

Därför behöver ni inte leta så långt för att hitta någon medmänniska att berömma, uppskatta och stödja. Det värmer också våra icke-fysiska hjärtan att bevittna en människa som hjälper en annan, förlåter en annan och visar medkänsla till en annan. Vi dömer er inte när ni säger eller gör skadliga saker, men vi känner glädjen när vi bevittnar något som är medkänsla som händer mellan två människor.

Vi vill att ni bjuder in oss att hjälpa er att hjälpa andra. Vi vill vara en del av det mänskliga kollektivet. Vi vill vara en del av er familj på ett riktigt sätt. Vi inbjuder er att bjuda in oss att arbeta genom er, att arbeta med er och att förstärka er planläggning av det som är kärleksfullt, stödjande och stärkande för era medmänniskor.

Vi är här för att hjälpa. Vi är här för att stå till ert förfogande, särskilt från detta icke-fysiska tillstånd som vi befinner oss i. Vi har inget som vi behöver ta hand om här i den nionde dimensionen, och det är därför vi samlas tillsammans med Lyrianerna, Plejadierna, Sirianerna, Andromedanerna och alla andra galaktiska varelser för att bilda ett kollektiv som förenas i vår önskan att vara där för mänskligheten. Och när ni är där för varandra, det är då ni är i vibrationsinriktning med de av oss som vill vara till tjänst.

Gå med i vår galaktiska allians, för nu är det dags för mänskligheten att stiga upp och bli medlemmar i den galaktiska gemenskapen, officiellt, för alla att se och känna där i er värld. Vi utökar inbjudan och vi vet att de allra flesta av er som får detta meddelande kommer att acceptera inbjudan.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...