Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 april 2019.

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

18 april 2019.

Det Uppvaknade Kollektivet – Det 9:de Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tittat på de olika möjligheterna som ligger framför er alla just nu, och vi kan se att det finns mycket energi som läggs på den bästa möjliga tidslinjen för mänskligheten. Vi ser er alla lägga ut den energin för resten av kollektivet. Och förstås de andra som har mycket välmenande avsikter men som inte är helt redo för upplevelser av uppvaknande i denna bästa tidslinje.

Så, oavsett om ni vet det eller inte, så arbetar ni alla tillsammans. Om ni så samlas i konferenscenter eller andra mötesplatser och diskuterar era avsikter för kollektivet, så arbetar ni tillsammans. Ni gör allt detta som en grupp uppvaknade individer som ni kan referera till som ljusarbetare. De av er som är uppvaknade är också medvetna om att något mycket stort sker där på Jorden, och ni vet också att ni kan ha en positiv påverkan på kollektivet.

Vi ser och hör er ofta fråga hur ni kan påverka mer och vi vill att ni ska veta att era avsikter för det högsta och bästa för alla är betydande. Dessa avsikter lägger er i linje med varandra och ni skapar en vacker framtida upplevelse för hela mänskligheten.

De av er som förstår att ni inte behöver och inte kan utestänga någon från ert kollektiv gör en så oerhörd skillnad. NI är mycket medvetna om möjligheten till upplevelsen av enhet, och ni vet att upplevelsen av enhet är allt-inkluderande. Vi vet också detta. Vi har haft den. Vi upplever den faktiskt hela tiden, men vi upplevde den också när vi var i de fjärde, femte, sjätte, sjunde och åttonde dimensionerna.

Det faktum att ni vill ha den upplevelsen talar mycket om hur långt ni kommit som individer och som ett uppvaknat kollektiv. Detta är vad ni är kända som i hela galaxen, de av er på Jorden som haft många etiketter lagda på er. Ni har kallats vandrare och frivilliga och förstås stjärnfrön och ljusarbetare. Ni är det uppvaknade kollektivet. Ni arbetar tillsammans, vetande eller ovetande, och er påverkan sätter mänskligheten på den bästa möjliga tidslinjen, vi bara tyckte att ni ska veta det.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt denna förbindelse med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...