Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juni, 2019

Det Arkturiska Rådet, 24 juni 2019

Via Daniel Scranton

Själens Mörka Natt

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har varit mycket imponerade över det sätt som hela mänskligheten har utforskat djupet av sitt väsen på. Vi ser och känner mer självkännedom hos den genomsnittliga människan, än vi någonsin tidigare har gjort. Därför är det en fantastisk tid för de av er som är vakna och har ett medvetet försprång, att tala om era erfarenheter med att hantera mörkret, det negativa, de saker som ni en gång skämdes för men nu kan integrera.

Att dela med er av era berättelser är ett underbart sätt att hjälpa andra att komma till den plats där ni befinner er på er resa. Människor behöver veta att de inte är ensamma i sina undersökningar av alla aspekter av sig själva, och genom att dela med er av era berättelser kommer ni också att dela med er av era metoder, era tekniker för att gå igenom de mörka tiderna, den tid när ni inte var säkra på om ni skulle klara det.

Många av er som är vakna har någon gång känt er självmordsbenägna, och lika sorgligt som det kan låta, är det en normal konsekvens av att vara vaken. Att låta andra veta att ni har haft den typen av upplevelse kommer att hjälpa dem att gå igenom sin egen själs mörka natt. Medvetenheten om vilka ni har varit i tidigare liv, alla de negativa tankar och handlingar som ni alla har engagerat er i under denna livstid är den typ av upplevelse, som när den delas med andra skapar en dialog.

Ni vill avmystifiera dessa typer av upplevelser och ta bort den känslomässiga och energetiska laddning som de har. Människor känner sig ofta fast i sina egna tankar och känslor, och eftersom de känner och tror att de är de enda som har dessa tankar och känslor, tenderar de att förtränga allt detta mörka.

Vi föreslår att ni hjälper andra att få ro i sitt inre och att ni gör det genom era bloggar och era andra sociala medel. Ni gör det genom att prata med människor i ert liv och låta dem få veta vad ni har upplevt och hur ni klarade er igenom det. Det här är en handling av godhet och en handling av tjänande för resten av mänskligheten, och det är dags att normalisera dessa upplevelser för alla så att ni kan släppa taget och sätta igång med att bygga framtiden, en bättre framtid för hela mänskligheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...