Arkturierna via Daniel Scranton, 25 september, 2018

Arkturierna via Daniel Scranton

25 september 2018

Arkturus Port är Öppen – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har accepterat inbjudningar från alla er som bett om mer kontakt, och som icke-fysiska varelser vill vi att ni ska veta att ni bara behöver känna efter oss för att få den kontakten. Vi finns alltid tillgängliga för er. Vi är aldrig för upptagna med något i Andromedas system eller med någon Plejadisk kris. Vi har förmåga att fokusera på många olika platser samtidigt. Ni lägger aldrig beslag på värdefull tid hos oss, då vi inte har några klockor eller kalendrar att följa i den nionde dimensionen.

Vi älskar er därför att vi är kärlek, och för att ni är älskliga, till och med i ert dårskap. Så tveka aldrig att försöka nå oss, och förvänta er alltid att vi svarar. Och igen, och detta är mycket viktigt, säkerställ att ni känner efter vår närvaro. Känn vår närvaro, vår vibration. Vi kanske inte kan hålla er i våra icke-existerande armar då ni är i nöd, men vi kan svepa in er i vår energi, och det sägs att den känns riktigt trevlig.

Nu vill vi också uppmuntra er att känna efter de andra hjälparna som finns omkring er. Vi vill att ni ska veta att ni aldrig är ensamma, vi vill också att ni ska erkänna hur mycket det är som ni fortfarande ska få ta emot. Vi kommer alltid att besvara mänsklighetens rop, även efter att ni skiftat.

Och vi ser fram emot tiden då fler av er har denna känslighet att till fullo ta emot oss, att kommunicera med oss på sätt som är bättre för er, och vi är mycket exalterade angående alla er som skulle vilja komma till Arkturus och hälsa på i vårt lilla hörn av galaxen. Det kommer att vara lättare för er att känna oss och vår närvaro när ni gör det. Våra dörrar ärt alltid öppna.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...