Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april, 2023

 

Jordens volontärer behövs nu ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi söker hela tiden efter volontärer för att åstadkomma de förändringar som kommer att ske där på planeten Jorden. Vi vet att de kommer att inträffa, och många av er som är vakna vet att de kommer att inträffa, men hur de uppstår och med vilka är fortfarande ’x-faktorer’ som finns i luften. Du kan bli en av dem som spelar den rollen för mänskligheten genom att öppna dig för högre frekvensenergier och förankra dem i kollektivet. Men för de av er som är villiga att gå ut i världen och bli konstig och möjligen utskrattad eller utstött, kan ni vara de som inte bara förankrar i dessa energier, utan också sprider dem. Du kan hjälpa till att höja hela kollektivets medvetande genom att vara villig att vara dig själv.

Nu, när ni tar emot en kanaliserad överföring från ett icke-fysiskt utomjordiskt kollektiv, vet ni att ni inte är normen där på jorden. Ni är olika, och variation är det som gör jorden så speciell. Så det finns inget behov alls för dig att försöka passa in, speciellt när du tydligt kan se att så mycket av det som händer där på jorden inte riktigt fungerar för alla.

Nu är det dags att ta ut ditt ljus underifrån skäppan och lysa det så starkt du kan, för det finns andra som gör det över hela planeten, och tillsammans är ni starka nog att skapa en våg av medvetande som kommer att spridas över hela mänskligheten . Vi vet att det är viktigt för er alla att vara den ni verkligen är för att uppfylla ert syfte med att vara där också. Detta är något som vi har vetat väldigt länge, och det är något som ni som är vakna har misstänkt ganska länge. Det har varit tillräckligt i evigheter av tid för de av er som är vakna att helt enkelt förankra sig i dessa energier och sprida det ljuset genom rutnätet på planeten Jorden.

Men nu, för att se och känna vilken inverkan du har på det kollektiv du är en del av, är det viktigt för dig att lägga ut vad det är du förankrar i. Det är viktigt för dig att förmedla vad du är ta emot, och du kommer att ha stor nytta av att se vilken inverkan du har på dina medmänniskor. Effekten kan bli enorm, och du tenderar att se upp till dem som tar den risken och sätter sig där ute. Du tenderar att beundra dem för det arbete de utför i världen och för deras vilja att ibland bli förlöjligad, att ses som woo-woo, som charlataner och bedrägerier.

Men du säljer inte någon ormolja, för det du skickar ut är mer ett budskap om fred, kärlek, glädje, harmoni, kreativitet och frihet. Du vill att människor ska veta vilka de verkligen är, och du är redo att vara de som lyser upp vägen för resten av mänskligheten och att uppfylla det syftet du hade för att inkarnera på en planet som sov mycket mer som ett kollektiv än vad det är. just nu. Nu är det dags, och ni är volontärerna, och många av er vet detta och har hört kallelsen. Vi har inget emot att upprepa samtalet då och då för er alla.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *