Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 november 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 november 2021

 

Ta Emot Denna Överföring & Förändra Allt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet, 

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla. 

Vi har en extrem nyfikenhet på detta universum som vi alla delar tillsammans. Vi njuter så mycket av att utforska all skönhet, majestät och möjligheter som finns i vårt universum. Vi älskar att känna kopplingen till alla varelser i detta universum, och vi hittar alltid något nytt att njuta av med det. Nu, när ni rör er genom universum som ni har tillgång till, vill ni komma ihåg att hela universum finns i varje partikel av det. Så även om ni kanske beklagar det faktum att ni är instängda i en liten stad där ni bor, och ni har väldigt liten tillgång till de platser som ni helst skulle vilja besöka och till och med bo, kom ihåg att hela universum är där med er.

Ni behöver bara ställa in er på upplevelsen av det universum som ni vill ha, och sedan låta universum leverera till er de aspekter av sig själv som ni har bestämt er för att ni vill uppleva. Om ni är för upptagna med att klaga på det faktum att ni inte bara kan hoppa på ett plan just nu och åka till Peru eller Bali, kanske ni missar möjligheten som universum ger er att åka till dessa platser och många fler. Om ni verkligen brinner för något, då är det att vara i vibrationen av det sin egen belöning.

Vi ser många som försöker skapa för att de tror att de blir glada om de får som de vill, och de blir glada först när den dagen kommer. Men om ni kan ta emot aktiveringen som kommer till er genom denna överföring, då kan ni känna vår entusiasm för varje partikel i detta härliga universum, och ni kan leva i det ögonblicket ni önskar så mycket, just här och just nu.

Det kommer alltid att finnas en delikat balans i detta dualistiska universum, och för att uppleva något som ni önskar och uppskattar det, måste ni också uppleva bristande sida av ekvationen. När ni känner igen bristen som ett tomrum som universum kommer att fylla, kan ni släppa ert fäste vid den upplevelsen. Ni kan sluta fokusera på det som ni inte har och börja inse att det som är, det ni vill, är precis runt hörnet. Detta är nyckeln till att skapa er verklighet. Detta är nyckeln till mästerskap över den andliga och den fysiska verkligheten. Det här är den typen av överföring som kan förändra allt för er, om ni tillåter det, om ni släpper in det, om ni tillåter er att sola er i härligheten av detta vackra universum som är vårt.

 

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat kontakten med er.

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...