Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 oktober, 2021

 

 

Vad ni måste möta för att bli Ert Högre Jag

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

6 oktober 2021

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi njuter ofantligt mycket av vår andliga utveckling, och det beror på att vi har mindre som vi behöver möta och klargöra, mindre som vi behöver sluta fred med än ni alla har. Vi får existera i en himmelsk värld där vi förstår att vi bara expanderar till ett ännu mer himmelskt område än det vi befinner oss i. Mänskligheten har en mycket större utmaning, och utmaningen som ni står inför visas på olika sätt i er vardag. Ni har naturligtvis möjlighet att springa från utmaningarna. Det alternativet finns alltid.

De av er som förstår att ni är där för att växa andligt har fortfarande en svår tid med utmaningar, eftersom de verkar komma en efter en, utan lättnad i sikte. Och därför rekommenderar vi att ni ger er själva den lättnad ni behöver genom att både vara villiga att möta era utmaningar och också ge er själva friheten att välja att inte fokusera på den utmaning som är nära. Ni behöver inte arbeta konstant för att bli ert femdimensionella högre jag. Ni behöver inte dekonstruera alla problem, varje fråga, i ert liv förrän ni tar bort det in till benen så att ni kan ta itu med det vid lämplig tidpunkt. Vad som är så mycket viktigare är att ni tillåter er själva att känna vad dessa utmaningar triggar inom er.

Ni kommer inte att lösa alla era problem på en enda dag, eller ens en enda vecka. Ni kommer inte att kunna gå förbi alla dessa enorma frågor i ett enda slag. Så det första ni behöver göra är att sluta fred med att ni har dessa utmaningar i era liv, och det betyder att ni sitter med de känslor ni känner, andas in dem, rensa dem genom er uppmärksamhet på dem och sedan hitta lite inre lugn så att ni kan gå vidare. Ni vill särskilt inte hantera en av dessa utmaningar när ni är i en negativ känsla.

När ni känner något som tar er ur inriktningen till Källan, med er översjäl, ert högre jag och all hjälp ni får uppifrån, är det inte dags att ta itu med utmaningen. Det är dags att gå in i er själva, blunda, fokusera och andas. Det är från fridstillståndet, där ni är i huvudet, som ni kan närma er en utmaning med all entusiasm av någon som vet att de kan övervinna det.

Och ni vill inte heller tänka på alla era utmaningar och undra hur ni någonsin kommer att klara dem, för det är överväldigande, och det gör att ni är mer benägna att fly, att bara springa iväg eller avtrubba er själva från de frågor ni har i ert liv. Det är därför ni vill släppa tankarna om utmaningarna också. Antingen möta det när ni befinner er i den där goda känslan, eller gå iväg själva och komma in vid ett bättre tillfälle. Låt er fokusera på något som kommer att ge er ett leende på läpparna, som för närvarande håller er i ert hjärta, och vet att utmaningen alltid kommer att finnas där när ni är redo att möta den. Och ännu viktigare, när det är lämpligt för er att möta den.

Och lita på oss när vi säger att ni känner att era känslor är så viktiga i denna helande och utvecklande process. Och lita också på oss när vi säger att det är värt det i längden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...