Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november, 2019

Energierna som kommer från Moder Jord

Det 9:e-Dimensionella Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

24 november, 2019

 

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi har fokuserat vår uppmärksamhet och energi på de sätt på vilka ni alla har svarat an på energivågorna som under den senaste tiden har kommit upp från Jordens yta. Vi önskar ständigt veta vad som fungerar för er och hur ni påverkas av de olika energierna som härstammar från fysiska och icke-fysiska källor. Nåväl, vi har nyligen diskuterat det kristallina energi-rutnätet och hur ni kan få tillgång till det. Nu vill vi berätta för er om självaste Jorden och vad hon just nu gör i egenskap av en varelse för att stötta er. Denna underbara planet som alltfler av er sträcker er ut till med hjärtbaserad medkänsla, är samskaparen av denna upplevelse med er. Hon är den som gör allt detta möjligt för er, tillika med andra, naturligtvis.

Men på det fysiska planet så skulle ni inte kunna ha denna Jord-upplevelse utan er Moder Jord precis där under er, och hon är lika intresserad som vi i evolutionen av ert medvetande.

Därför handlar energierna som hon vid denna tid ger ut om att få er att lägga större uppmärksamhet på er fysiska kropp, medan ni samtidigt ska fås att utvidga ert medvetande, för att få er att känna er som en del av en global gemenskap. Det är inte bara era TV-apparater, telefoner och ert internet som informerar er om vad som pågår runtom på er planet. Självaste Moder Jord sänder er dessa meddelanden för att informera er om var hjälp behövs och också för att locka er till sina spirituella höjdpunktsplatser.

Hon vill att ni ska dra nytta av de platser där energierna känns speciellt goda och samtidigt vill hon att ni ska veta var saker och ting inte utvecklas så väl för mänskligheten. Dessa är agendorna för den planet som ni bor på, för hon vet att det kommer att vara genom att dela med sig av upplevelser om vad som är gott och vad som inte är så väl, som ni kommer att bli det kollektiv som hon vet att ni kommer att bli.

Och som många av er vid det här laget är medvetna om, så kommer ni inte att uppstiga utan det resterande kollektivet. Vi vill att detta ska vara mycket tydligt. Det kommer inte att bli en separation av de goda från de onda. Detta är en så smal möjlighet i termerna av de tidslinjer som existerar, att vi med säkerhet kan säga att det inte kommer att ske.

Så er planet, er moder, er sam-skapare, vill att ni ska uppfatta personen som bor i Nigeria såsom er broder eller syster och att se personen som bor i Brasilien såsom er sam-skapare samt att se personen som bor i Irland som en av era alltsedan länge förlorade vänner och själsfamiljsmedlemmar, för ni är ett kollektiv. Och det som påverkar er, påverkar alla dessa individer och därtill, precis så som vad de gör och upplever påverkar er.

Därför är er planet den storslagna förenaren för mänskligheten, medan den samtidigt stöttar er och hjälper er att utvidga ert medvetande. Känn efter dessa energier som kommer upp underifrån era fötter, såväl som det kristallina rutnätverket, så kommer ni att sluta upp med att berätta för folk att ni är från Sirius, eller Plejaderna, eller vårt stjärnsystem och ni kommer att börja uppmärksamma att ni är en Jordbo, precis rätt här och nu och det är vad som spelar roll.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har med glädje förenat oss med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...