Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juni 2022

 

How Long it Will Take for the Unawakened to Wake Up ∞The 9D Arcturian Council

 

Hur lång tid det kommer att ta för de ouppvaknade att vakna upp ∞Det 9D Arkturiska Rådet Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt glada över de framsteg som mänskligheten redan har gjort under juni månad, och vi ser så fram emot att se vad ni kommer att göra när ni går framåt från denna mycket viktiga tidsperiod i er historia. Vi vet att alla där gör det bästa de kan efter omständigheterna, och vi vet också att det inte har varit lätt för vissa att bryta sig loss från konditioneringen och programmeringen som de har upplevt, vilket kommer utöver de problem som de ställs inför i deras genetiska linje. Nu påpekar vi att det finns mycket att övervinna där eftersom vi vill att ni ska förstå att det kan se ut som att det inte går så bra där på Jorden, samtidigt som ni kan växa exponentiellt.

Det är inte den ena eller den andra typen av situation. Båda händer samtidigt, eftersom alla är i olika skeden av sin utveckling. Och ni som har hållit på med det här ett tag vet att mycket av det riktigt viktiga arbetet ni gör tar oerhört mycket tid. När energierna fortsätter att påskynda saker och ting där på Jorden, kommer det naturligtvis att ta mindre och mindre tid att få de resultat som ni vill ha för er själva och som alla vill ha för sig själva när de vaknar. Och så, ni kan se fram emot det.

Ni behöver inte anta att alla som sover just nu är decennier från att komma till den plats där ni är, för allt förändras, och det förändras till det bättre. Allt går snabbare, och det är bra, för ni har mycket kvar att göra där på Jorden, och ni får mycket hjälp. Nu ökar också mänskligheten sitt antal. Er befolkning växer, och växer, och växer, och det betyder att mer hjälp alltid är på väg till det fysiska. Fler själar lägger sin uppmärksamhet på Jorden än någonsin tidigare, och det är mycket bra. Ni har den här möjligheten att göra enorma kliv mycket snabbare än ni någonsin gjort tidigare på grund av alla dessa faktorer, och ni har möjligheten just nu att rida på vågen av junienergierna och låta dem föra er till nästa medvetandenivå.

Kom ihåg att ni alltid går uppåt i spiral, och ni tar med er fler och fler människor hela tiden på grund av er vilja att föregå med exempel, att göra arbetet på er själva och att sprida mer kärlek och glädje runt omkring er. Det som är så viktigt för alla er som är vakna att komma ihåg är att när någon är långt bakom er på er resa behöver de medkänsla och förlåtelse för sina felsteg. Det finns inget utrymme just nu för dömande och fördömande, inte när ni gör så mycket på så kort tid.

Ni förstår också som vakna varelser att om något inte känns bra så är det inte bra för er. Och så, när ni ägnar mer uppmärksamhet åt den känslomässiga reaktion ni får i era kroppar, kan ni alltid styra er själva till bästa möjliga tidslinje, och ni kan släppa taget om de gamla tredjedimensionella sätten och omfamna den femte dimensionens rike. Det är vad ni är där för att öppna er för nu, och ni kan trösta er med att veta att ni aldrig har varit närmare än ni är just nu i detta ögonblick.

 

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...