Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 augusti 2021

 

När det ni vill ha inte manifesterar sig

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppdaterar våra olika filosofier om existens från ögonblick till ögonblick, eftersom vi vet att när vi tänker att vi har allt klart för oss kommer vi att upptäcka att vi inte har det. Och så kommer vi aldrig att hålla fast vid någonting eftersom vi har visat oss vara på och av så många antaganden som vi har gjort tidigare, och nu är vi redo att ge oss ut på fler nya uppdrag med er alla när ni upptäcker vad ni behöver veta om tillvaron, med oss, och ibland genom oss. Men vi kommer alltid att försöka ge er mer av våra aktuella filosofier, eftersom vi kan se den större bilden från vår höga utsikt i den nionde dimensionen, och den bredare synen kan hjälpa er på så många sätt.

Till exempel, när något inte händer som ni verkligen vill ska hända och som ni verkligen vill ska hända just nu, stanna upp och ställ er frågan: ’Hur kan det här tjäna mig?’ ’Vad mer kan jag lägga till i denna skapelse medan jag väntar? ”Och,” Hur kan jag växa av det här? ”Det var faktiskt tre frågor, men ni förstår tanken. Vänd på den; istället för att tänka på vad ni gör för fel, var ni är blockerade, vilka som hindrar detta från att hända, leta efter det positiva, för de finns där. Ni växer exponentiellt där för varje dag som går, för att ni är vakna och för att ni är villiga att göra det hårda arbetet med självrannsakan, letar efter var ni kan förbättra och vad ni mer kan släppa för att lätta på er belastning.

Ni är tillåtna att ha önskningar och leva liv med glädje, men ni måste också inse att allt i slutändan handlar om er expansion och er utveckling. Och så, när ni inte får något som ni vill ha i den tid ni vill att det ska komma, kommer det alltid att vara ett tillfälle för er att växa. Att släppa det som håller er fast gör att ni kan vara mer närvarande i nuet, och när ni är mer närvarande i nuet kan ni njuta av det ögonblick ni befinner er i. Och när ni inte tänker på tiden blir ni tidlösa. Och när ni blir tidlösa, inser ni inte ens hur lång tid det tar innan ni får det ni önskar er.

Och erkänn också att när ni skapar något kommer ni uppleva det. Lev med vetskapen om det, och ni kan ta bort ångesten och rädslan, för de existerar bara när ni inte är säkra på att er skapelse någonsin kommer till er och någonsin kommer att förverkligas. Så kom ihåg att ni är skapande varelser som är där för att ha erfarenheter, och allt detta främjar expansionen av Källans Energi, och det är därför ni aldrig förnekas någonting. Att veta det borde ge er lite lugn, lite tröst och viss entusiasm för det som kommer.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...