Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 september, 2017

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har samlat ihop ett team av medlemmar från det galaktiska samhället för att assistera oss att nå dit vi siktar då det gäller mänsklighetens uppstigning. Vi söker att lägga till fler till denna grupp hela tiden.

Vi har inget namn för gruppen. Om ni undrar om denna grupp är en som ni tidigare har hört talas om så kan vi försäkra er att så inte är fallet. Vi låter denna nyligen formade grupp ta pulsen på mänskligheten varje ögonblick varje dag för att leta efter möjligheter där det tidigare bara fanns blockeringar för att assistera er.

Bevis för era framsteg kommer inte att mätas i det antal krig ni har pågående, antalet diktaturer som finns vid makten, och inte heller antalet naturkatastrofer som sker. Sättet att mäta era framsteg som ett mänskligt kollektiv är i er förmåga att känna. Det är inte bara er förmåga att känna som ger er kraft. Det öppnar också upp er till att kunna ta emot mer av den hjälp som vi och andra erbjuder.

Vi har förmågan att känna när energierna är nyttosamma för er och när de är skadliga. När ni når ut för att ta emot hjälpen som ges till er genom sprickor av minsta motstånd, så känn efter för vår essens. Då vi orkestrerar denna speciella assistans så kommer ni att kunna känna oss i energin som ni kan ta emot, energin som kan assistera er i era personliga utmaningar, och energin som är ämnad för hela det kollektiva medvetandet.

Vi arbetar på så många sätt som vi kan för att assistera mänskligheten, men vad vi har lagt märke till är att fler av er hjälper er själva varje dag, vilket gör vårt arbete lättare, säkerställer att ni är på den tidslinje som leder till det snabbaste, lättaste och den mest glädjefulla uppstigning

Vi är det Arkturiska Rådet och vi uppskattar att ha haft kontakt med er.

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...