Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juli, 2018

Krig och ekonomisk ojämlikhet

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat utforska de möjliga tidslinjerna för ert nästa stora kliv framåt. Vi har undersökt de olika sätten som mänskligheten kan ta detta kliv på; ett kliv som kommer att ta er till en tid med mindre ekonomisk ojämlikhet och mindre krig.

Det finns tidslinjer som existerar, där en stor del av korruptionen måste bli offentlig och det finns tidslinjer där förändringarna som äger rum, skulle vara resultatet av ett utflöde av medkänsla, beroende på en större medvetenhet om situationen som ni befinner er i.

Det finns en koppling mellan krig och ekonomisk ojämlikhet. Det är vanligtvis de fattiga som strider i krigen och de rika som tjänar på dem och möjligheten att en stor del av denna sanning avslöjas, är väldigt stor. Vi skulle önska att förändringarna kom på grund av medkänsla, men det är troligare att de kommer på grund av en skandal, av sådant slag ni aldrig tidigare skådat.

Den kollektiva ilskan över sättet som era ekonomier är strukturerade, är något som byggts upp under en ganska lång tid och upprördheten över vem som tjänar på dessa krig, är något som också byggs upp. Någon som är väldigt välkänd, skulle kunna göra en betydelsefull film om allt detta och den skulle också kunna vinna alla utmärkelser.

Det här är en av de större möjligheterna ni har, för att påbörja förändringarna i era regeringar och hos era ledare; förändringar som kommer att påverka ekonomierna och leda till massiva nedrustningar. Det här är den troligaste tidslinjen vi ser och vi ser det hända under de närmaste åren.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...