Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 augusti 2021

 

Allt detta kommer att ligga bakom er snart

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tar oss själva till aspekter av vårt medvetande som vi inte har upplevt ännu, och ändå glömmer vi inte bort oss själva när vi gör detta. Vi har aldrig glömt vem vi är på alla våra resor genom universum och in i oss själva. Och så inser vi att det inte finns något att vara rädd för. Vi kan uppmuntra er alla att utforska eftersom vi också vet att ni aldrig kommer att förlora er själva.

Ni kommer aldrig att förlora er självkänsla, även när ni blir en del av ett kollektiv. Ni kommer att känna er själva som det kollektivet, och ni kommer fortfarande att behålla er medvetenhet om er själva, och det kommer att vara spännande och roligt för er att utforska eftersom det kommer att vara precis som vi beskrev tidigare. Det blir ni som utforskar mer av er, mer av ert medvetande. När ni inser att allt är medvetandet som utforskar sig själv, sätter det liksom allt i perspektiv, och ni kan släppa identiteten.

Att knytas till en identitet, eller en aspekt av identitet, håller er bara små, medan ni känner er in i allt det som ger er en expansiv känsla som är ganska stor, och den är också ganska vacker. Och det är därför vi uppmuntrar er att utforska hur det känns att känna er själva som allt och alla. Det är oundvikligt att ni kommer att göra det, men om ni gör det nu och ni gör det målmedvetet kommer ni att börja njuta mer av era liv.

Ni kommer att njuta av era liv mer eftersom ni kommer att inse att ni är allt, och därför finns det ingen verklig separation. Det finns ingen verklig åtskillnad mellan er och allt ni önskar, och det kan säkert ta världens tyngd från era axlar om ni har jobbat mycket med att försöka komma någonstans eller vara med någon. Om ni strävar och försöker väldigt mycket är det för att ni inte tror att det ni söker redan är ni. Detta är en annan anledning till att vi uppmuntrar er att gå inom så ofta. Det är för att allt ni söker verkligen finns inom er, och vi vill att ni ska veta detta och känna det. Vi vill att ni ska uppleva det, och denna övning hjälper er inte bara att manifestera det ni söker, utan det hjälper er också att känna mer medkänsla för era medmänniskor.

Om ni ser alla som en del av er och ni är en del av alla, så är det svårt att bara avfärda någon annans smärta och lidande. Och när ni har medkänsla, samtidigt som ni förstår hur ni manifesterar den upplevelse ni vill ha, är ni i balans mellan kärlek till er själva och service till andra. Detta är något ni kommer att söka någon gång, och så igen kan ni lika gärna söka det nu. Att vara i den rätta balansen gör att ni kan njuta av upplevelsen av att utvecklas och expandera, samtidigt som ni ger er en känsla av syfte, uppfyllelse och tillfredsställelse som ni bara kan få genom att hjälpa era medmänniskor.

Vi vet att det vi ger er just nu kanske inte är nytt för de flesta av er, men det tål att upprepas och att upprepas ofta. Ni måste påminnas om dessa sanningar eftersom det aldrig har funnits en tid i mänsklighetens historia där fler människor vägleder er till separation. Allt detta kommer att ligga bakom er snart nog, men ni får en sista titt, och det har verkligen varit en avslöjande tid för mänskligheten.

Om alla bara kunde känna medkänsla för sina medmänniskor, oavsett hur den personen tror eller ser ut, skulle världen förvandlas på ett ögonblick. Så vi uppmuntrar er att vara de ledare som vi alltid uppmuntrar er att vara och sprider skönheten i enhet till andra i varje tillfälle ni får.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...