Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 mars, 2023

 

Heal Yourself, All Others & Shift Your Consciousness ∞The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att forska om mänskligheten, för att vi älskar att hjälpa dig och för att vi älskar att lära känna oss själva bättre genom dig. Vi förstår att detta kan vara något som ni alla gör ibland, undermedvetet, men vi råder er att göra det mer medvetet. Se inte bara allt och alla som att de ger dig någon sorts spegel att hålla upp för dig själv, och se dem inte bara som dina lärare som visar dig vad du fortfarande behöver förstå lite bättre. Se dem som exempel på vad som finns inom dig och vad du potentiellt kan vara. Och vi talar om detta både ur det positiva och negativa perspektivet.

Så om du ser någon som är mycket framgångsrik och har den typen av spännande liv som du vill ha, måste du se att du visas det exemplet som en möjlighet för dig själv om du vill leva just det livet. Om du tittar på den personen och undrar hur de hade sån tur, eller vilka deras föräldrar måste ha varit för att ge dem ett så perfekt liv, så missar du poängen.

De är du, som finns i en annan kropp, och du behöver inte komma dit de är genom samma serie av steg. Så du behöver inte berätta en historia för dig själv om hur du inte fick alla samma fördelar som de gjorde. Du behöver inte säga till dig själv att det inte finns något sätt att du kan leva den typen av livsstil på grund av din bakgrund. Istället vill du säga till dig själv att, ’Om det är möjligt för den aspekten av Källan, så är det möjligt för mig, eftersom jag också är en aspekt av Källan.’

När du ser någon, eller hör om någon, som har gjort något ganska hemskt, och möjligen fortsätter att göra hemska saker, är det också ett val som finns inom dig, och det är ett val du måste sluta fred med. Du måste sluta fred med mörkret, för det kan inte bara existera utanför dig, inte i vårt holografiska universum. Det är därför vi alltid betonar förlåtelse och medkänsla. Det är inte för deras skull; det är för din skull. Det är till din fördel.

Alla du möter, och allt du ser och hör och lär känna, kan gynna dig eftersom det är en annan pusselbit som är du. Och om du kan acceptera det som sådant och sätta det på rätt plats, då kan du bli hel. Men när du förnekar något som existerar inom dig, förblir du fragmenterad, du minskar din kraft och du minskar din förmåga att bli ditt sanna jag.

Det är dags för dig att släppa taget om illusionen av separation, att sluta spela det där spelet med offer och förövare, vi mot dem, mörker mot ljus, och så vidare. Det här handlar om att föra samman allt inom dig, en harmonisk helhet, och älska varje bit av dig själv. Det är sättet att hela dig och dem. Det är sättet att komma samman som ett enat kollektiv som än kan flytta ditt medvetande på din vackra planet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *