Rådet via Ron Head, 23 oktober 2018

Rådet, 23 oktober 2018

Via Ron Head

Många av er genomgår en tid av stor personlig förändring, både inre och yttre. Detta är ingen lätt tid. När ni kommer närmre och närmre den stora händelsen som ni väntar på, känns det som om ni tvingas genom en liten, liten öppning utan att veta vad som finns på andra sidan. Vi ler när vi tänker på likheten med det som ni kallar födelsen, och likheten är verkligen slående. I det här fallet har ni alla deltagit i att skapa det som finns bortom denna punkt, och eftersom det är så tror vi att ni kommer att finna att gräset kommer att vara grönare på andra sidan.

Vissa av er har blivit prövade nästan till gränsen för vad ni klarar av. Vi är medvetna om det. Faktum är att det inte finns något sätt som vi inte kunde vara medvetna om det, men det är inte ämnet för idag.

Det finns flera möjligheter. Ni kan vara lämpliga för en eller flera av dem. Ni kan rensa ut de sista av de saker som ni inte kan ta med er in i det nya livet ni håller på att skapa. Ni kan skapa ett jag som är så starkt att det som finns framför er ter sig som en befrielse. Det kommer att vara nytt, men rosenträdgården kanske finns kvar i framtiden för många. Och ni kanske helt enkelt behöver lära er en sista läxa. De flesta av er kommer att befinna sig mitt uppe i en blandning av alla dessa. Vi kan dock ge er ett löfte.

Ni kommer att få se några av de synliga förändringar som ni har längtat efter, bett om och arbetat för i många livstider, så även i den här. Allt som dagligen har visats i era medier tenderar att tyda på annat, men inse att syftet för dessa medier är att hålla er förvirrade och ovetande. Om ni är en som upplever inre vetskap och känslor, lägg då större vikt vid dem än något annat.

Ni kanske tänker på dessa känslor och vetskaper som vår röst och rösten av ert eget högre jag. Det gör ni rätt i, eftersom det är helt korrekt. Ju mer ni litar på det, desto starkare och noggrannare blir den. Ni kanske till och med börjar upptäcka hur mycket av det ni ”tror” och ”känner” som härstammar från en del av er själva som ni har varit totalt omedvetna om fram till nu.

Ni kan börja höra oss och så småningom börja se oss. Många kommer inte att tillåta det, på grund av vad de har fått lära sig om sådana saker. Men låt oss försäkra er om att när det händer, kommer ni inte att bli ”galna”. Det kommer helt enkelt att bero på expansionen av ert medvetande. Och hur kommer ni att veta det?

Utan undantag kommer den högre delen av er själva, era guider och era lärare att känna av er som om ni är omslutna av en kärlek som överträffar allt ni någonsin känt. Det är vår signatur. Vi strävar alltid efter att koda våra meddelanden med denna kärlek, och om ni har följt oss en längre tid, som många av er har gjort, har ni förmodligen känt det här förut. När ni känner det, kommer ni att veta att vi är närvarande.

Egentligen är vi aldrig frånvarande, men den bästa indikatorn på det är att ni har fokuserat ert medvetande på vår frekvens. Vi använder dessa ord ganska ofta – medvetenhet, medvetande och frekvens. Vi gör det därför att de är den sanna grunden för alla varelser. Det är de som ni – och vi – är gjorda av. Och det, mina kära vänner, är en god indikator på var ni är i er utveckling.

Vi kan lova er att ni kommer att se en förändring som kommer att visa er hur lönande alla dessa åren, månaderna och veckorna har varit.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...