Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juni, 2023

 

 

Medvetna och undermedvetna skapandeprocesser ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid i färd med att skapa, och det vet vi att vi är. Vi vet att skapelsen är en naturlig biprodukt av tillvaron. När du gör någonting, eller upplever något, är du i skapandet, eftersom du medvetet eller omedvetet tänker att det du upplever är något du skulle vilja ha mer av, eller så skulle du vilja uppleva motsatsen till vad som händer i ditt liv i det ögonblicket. Skapandet sker inte bara när du letar efter det. När du medvetet skapar blir du naturligtvis väldigt detaljorienterad om vad du vill uppleva, men när du undermedvetet skapar kan du sända ut ett budskap som motsvarar ”Något bättre än det här, tack!”

Du har så många skapelser där ute, så många verkligheter som du har konstruerat, och det är lätt att glömma det. Det är lätt för dig att tro att du befinner dig på bottenvåningen, att du arbetar med rudimentära verktyg eller att du börjar från början med bara det du har tillgängligt för dig just nu. Sanningen är att du redan har så många skapelser där ute att det du mestadels gör nu är att finjustera. Du kan fortsätta arbeta med vilken skapelse som helst, precis som en stor målare kan lägga ner penseln när som helst, men sedan kan de plocka upp den igen och fortsätta.

Detta är ytterligare en anledning till varför vi tycker att det är så konstigt att människor ständigt letar efter förutsägelser om framtiden, och vi tycker också att det är konstigt att en uppvaken person kan att det finns en verklighet och att verkligheten är något som ingen av er upplever , men de är övertygade om att det finns och att det påverkar dig och alla andra. Om du inte gillar en verklighet som du hör talas om, förvänta dig då inte att den kommer mot dig och att du måste uppleva den. Använd istället den verkligheten du har blivit tillsagd om för att bli tydligare om vad du vill uppleva, speciellt om det är motsatsen till vad du har fått höra är den oundvikliga framtiden för dig och hela mänskligheten.

Du vet när du skapar något du vill ha genom hur du känner, och du vet när du skapar något du inte kommer att njuta av genom hur du känner, och det är verkligen så enkelt. Om du anser dig själv vara en sanningssökare, skulle vi råda dig att ändra det till ”En som vill skapa en bättre sanning, en bättre verklighet för alla.” Du kan och skapar de bättre verkligheterna, men du måste tro på dem och tro på er själva för att så småningom uppleva dem.

Vi har turen att vi får uppleva det vi skapar direkt, medan du måste lita på. Du måste ha tro, och du måste ge upp och släppa taget för att släppa in alla dina vackra skapelser och mer. Och ja, det finns alltid mer, för du är inte den enda som skapar. Du har många medskapare som arbetar med dig för en bättre framtid för hela mänskligheten som de flesta människor söker just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *