Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 oktober 2021

 

Din Makt Plats i Universum

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är de i denna galax som försöker främja fred och enhet genom att hitta dessa tillstånd av vara inom sig själv. Vi är inte lika angelägna som andra om att utkämpa den goda kampen. Även om vi respekterar de som skyddar mänskligheten och andra från skada, är det inte vår väg. Vi försöker främja freden och enheten i galaxen och universum genom att tilltala det som finns inom var och en av er. Vi försöker förstärka dessa känslor inom er genom våra budskap och genom de energier som vi skickar.

Vi vet att det är svårt att mäta resultat när ni går omkring och försöker få fred i er värld, i galaxen och i universum på det här sättet som vi beskriver. Men vi vill också att ni ska inse att även om alla vapen i er värld oskadliggjordes samtidigt, skulle människorna med känslorna inom sig som lämnades olösta, och som var fyllda av hat och ilska, och till och med rädsla, hitta ett annat sätt att börja ett krig.

Och så måste alla problem i hela universum åtgärdas vid deras ursprung. Det måste finnas en vilja att se in i sig själv och att erkänna det som finns närvarande där. Det måste finnas en vilja att acceptera det som finns inom jaget, att omfamna det och att släppa de bedömningar som ni har om er själva och andra. Tills ni gör det kommer ni att fortsätta att bevara det som ni inte vill se i er värld och i hela universum.

Uppstigning handlar inte om att skilja det goda från det onda och låta det goda gå vidare, medan det onda lämnas att slåss och kriga mot sig själv. Om ni är vakna, verkligen vakna, då är ni villiga att se inom er själva efter det som ni kanske inte gillar att se, och ni är villiga att sluta fred med det som det är. Ni försöker också se utanför er själva där mest kärlek, helande och förlåtelse behövs. Ni är medkännande, till och med mot dem som slår omkring sig för att de inte vet något annat sätt och för att de är sårade, traumatiserade och inte har fått några möjligheter att läka från sina familjer, lärare och samhället som helhet.

Därför är ni fredsstiftarna. Ni är de som alla på Jorden har letat efter och väntat på. Varenda en av er är lika viktig som den andra. Var och en av er kan ha den största inverkan ni kan tänka er. Det är så det är och så har det alltid varit där på Jorden, och de som har lärt känna denna sanning har levt sina liv därefter och har varit ansvariga för fredsavtal mellan människor som levt i länder som var tusentals mil bort.

Ursprunget till allting börjar inom personer som är vakna och som är medvetna och medvetna om vad som händer inuti dem. Det är därför vi berättar att nyheterna om vad som händer utanför er, bakom kulisserna och i skuggorna, inte spelar någon roll. Det är för att vi vet hur universum fungerar och vad er plats är i det. Vi vet hur kraftfulla ni är, och vi skulle aldrig vilja göra er kraftlösa genom att berätta en historia som bara är en verklighet, en sanning, och som fick er att fokusera utanför er själva, där ni inte har någon makt. Den inre världen är där all er kraft ligger och det är där vi möter er. Det är där vi är tillgängliga för er hela tiden och där vi sprider friden inom er så att ni kan sprida den över hela er vackra planet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...