Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 februari 2022

 

Levererar allt ni behöver i varje ögonblick

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en effektivitet med det vi tar via den här kanalen här. Vi kan leverera till er så mycket mer än hushållandet av ord som sägs. Det finns alltid ett behov av att engagera sig i era sinnen, men vi når ut till er och energimässigt sätter in mycket mer i era fält, när ni uppmärksammar det ni tar emot. Detta är en dynamisk process, som många av er har noterat. Vi vet vad ni ber om, och vi vet också vad ert högre jag vill att ni ska höra. Men oavsett hur ni känner för det som levereras, och vad ni kan uppfatta, kommer ni så mycket mer på den energimässiga nivån än vad era sinnen kan föreställa sig.

Nu gäller detta inte bara det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet och de budskap vi levererar genom denna kanal. Detta är också sant när det gäller er miljö. Allt som finns i ert liv och inte i ert liv valdes noggrant ut för att ge er den största möjligheten till tillväxt och utveckling. Varje detalj av det ni upplever just nu är betydelsefullt på något sätt. Så ni, som ert högre jag, levererar till ert ego precis vad ni behöver, och ibland till och med håller tillbaka något som ni vill, för att få er att gå längre med er andliga utveckling.

Nu kan detta vara väldigt frustrerande för de av er som har önskat i åratal, eller till och med årtionden, men vi vill försäkra att varje gång ni önskar något, tillkallar ni energin att skapa det. Det blir då tillgängligt för er, och i det ögonblicket när ni släpper taget och släpper in det, upplever ni motsatsen till all ångest och all längtan som ni har upplevt under den tid ni har ägnat åt att önska den saken, den upplevelsen, eller den personen att komma in i ert liv.

Vi inbjuder er att acceptera tanken att det finns så mycket mer som ni skulle kunna få genom att tänka mindre och känna mer. Vi inbjuder er att stänga av era snabbrörliga sinnen och komma in i era kroppar och era känslor. Sträck ut ert medvetande just nu och känn vad som är tillgängligt för er. Vi garanterar er att ni inte kommer att bli besvikna. Vi vet att det finns mycket mer för er när ni fortsätter att lära er hur ni tar emot, och vi inbjuder er att börja med att utforska vad mer ni kan få när ni läser, lyssnar på eller tittar på denna kanalisering.

Vi vet absolut vad ni efterfrågar, och vi gör vårt bästa, arbetar med era guider och ert högre jag, för att leverera till er det ni har bett om och vad ni behöver fortsätta med i denna resa som ni är på att bli ert högre jag och uppleva den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...