Kuthumi via Linda Dillon, September 22, 2020

 

Kuthumi via Linda Dillon

September 2020

Ni är Här för att VARA!

(Skratt) Hälsningar, JAG ÄR Kuthumi.

Elle: Åh älskade, jag är så lycklig!

Kuthumi: Ja, för du har känt av mig och ja, rummet har varit fullt med dina älskade, med Belle´Anna, med Sylvianna, med Gabrielle och Mi-ka-el och Himlen vet vem mer … åh, Serapis Bey är också mycket närvarande, liksom St. Germaine … och förstås din och min älskade broder, Jesus Sananda/Yeshua, Magdalenan … för vi kommer idag inte bara med lyckönskningar, firande, gratulationer på din mänskliga solära återkomst, utan också för att omfamna dig, upprätthålla dig, lyfta upp dig, hedra dig … och, käraste hjärta, för att helt enkelt vara med dig.

Tänk på det på det här sättet. Det här rummet, ditt rum, ditt land, hennes land, den här planeten är fylld med pelare av ljus, ankare av kärlek. Ja, vissa är små, andra är gigantiska, förankrade djupt i Moder Gaias hjärta, och för fram och förankrar sanningen om inte bara vad det innebär att vara människa och del av kollektivet, inte bara vad det betyder att vara en Nova Gaian, utan vad det innebär att bara VARA … för, är inte det sakens kärna!

Det handlar inte om och har aldrig handlat om att VARA det ena eller det andra, om att ta sig den ena formen eller den andra, välja något mysterium eller verklighet, för dessa är inget annat än förklädnader. De är bara upplevelser ni provar på för den magiska balen där alla bär mask till midnatt. Men det jag säger er är att klockan inte bara slår tolv eller en minut över. Det är långt efter midnatt och maskerna har tagits av eller skall tas av.

Ja, det finns de som är överdrivet försiktiga och de som inte vill avslöja sig, och också de som klänger sig fast vid sina masker därför att det ger dem den uppsyn eller det ansikte de vill ha. Det spelar ingen roll. För det här är inte bara en tid för återfödelse, för rekonstitution. Det är också en tid för avslöjanden – avslöjande av Gaias natur, av Jorden som en intergalaktisk vägstation, en angelisk vägstation, en planetär jordbärande vägstation … Vacker i all sin mångfald!

Majestätet hos denna planet är oförliknelig. Och jag menar inte bara majestätet av hennes fysiska skönhet, vilken är fenomenal. Jag menar majestätet hos hennes varelse! Och hon håller sig och har hållit sig så länge för att lära människorna att bara VARA. NU har kungarikena, elementalerna, elementen, stjärnvarelserna lärt sig detta … och naturligtvis, vetande detta och hållande denna energi har de bidragit till den vibration som säger, ”Ni är här för att VARA”.

Vad som ofta är lustigt med människorna är att de tror att det att bara VARA – ett tillstånd som du har fullkomnat, kära hjärta – betyder ingen rörelse, handling, görande, ingenting, och det är precis tvärtom! För dem är det kontraintuitivt när det, faktiskt, är det mest intuitiva, naturliga tillståndet överhuvudtaget!

Men under mycket lång tid har dessa människor fyllt sina sinnen, och sorgligt nog sina hjärtan, med föreställningen att det att göra är att åstadkomma, att tjäna, men det kommer från en känsla av egenvärde och brist på självbekräftelse. Men detta förändras. Och, min älskade vän, det du gör är att VARA, och du håller och överför och kommunicerar den energin till miljarder människor.

Och naturligtvis, älskade, gör du det å ditt gigantiska universella självs vägnar – som är den varelse du bevittnat – men du gör det också å mina, våra, vägnar … Du gör det å din intergalaktiska familjs vägnar. Så det är inte bara det att du blivit omsluten. Du har blivit positionerad. Och med det menar jag att du positionerat dig hos oss också, så att du kan göra vad ditt hjärta vill, att du kan förbereda dig – och du har gjort det – för vad som ligger framför dig.

Därför att, som du sett i din klara dröm – det du trodde var en klar dröm – förändring kan dras ut och upplevas över det människor tänker på som tid, men det du har sett i dina bröllopsförberedelser är att det också kan ske på en mikrosekund! Och det kan inte ske om du inte är inom inte bara ditt heliga ramverk utan inom det heliga ramverket.

Så, älskade, vi kommer inte bara för att Gratulera Dig på Födelsedagen och lyckönska dig. Vi kommer för att säga ”bra gjort!” och att vi är med dig i glädje, i kärlek. Och det är vad du håller. Det är glädjen som har glömts bort på planeten. Utan hopp och glädje ser inte människor någon mening med att framskrida, att till fullo ägna sig, inte bara åt oss – vi är sekundära! – utan ägna sig åt sig själva och sin egen varelse så att de också kan VARA.

Elle: Vill du få detta upplagt och delat?

Kuthumi: Ja!

Elle: Ok, tack. Jag har saknat att få prata med dig på det här sättet och är glädjefylld bara genom att veta att du alltid finns nära.

Kuthumi: Jag finns lika nära som ditt skinn, håren på din arm, på ditt huvud, som du väl vet! (Skrattar)

Elle: Kommer du igen?

Kuthumi: Ja, nu är det vår tid!

Elle: Ja, den Gyllene Tidsåldern.

Kuthumi: Den Gyllene Tidsåldern av den Gyllene Flamman, av den Gyllene Matrisen, av den Gyllene Kronan, av den Gyllene Åldern. Den är inte tråkig. Den är inte svår. Det är vad människor fått om bakfoten. Det är en glädjetur! Det är inte att lunka omkring.

Ja, ibland när man framskrider vill man gå i stillhet så att man kan känna jorden, sanden, stenarna under fötterna … så att man kan havets doft och höra vågbruset, stillheten och fåglarnas sång. Ibland vill man skutta, hjula och hoppa av glädje, och ibland bara springa! Men det var aldrig avsikten att lunka omkring.

Tänk på det. Det här livet är verkligen den faktiska, högst fenomenala, ultimata födelsedagspresenten. Det är inte en säck av lidande; det är inte en börda. Det är en födelsedagspresent att njuta av, att omfamnas med munterhet, ja, med många uttryck.

Och ibland på den resan, den promenaden, vill ni bara sitta ner, om det så är på en bergssida, på en äng eller nära vattnet. Ni vill bara sitta ner och frossa i det faktum att ni faktiskt är här – att ni inte bara har valt er själva utan att Modern har valt er. Och då ni sitter där förankrar ni denna mäktiga pelare av ljus!

Kan det egentligen bli bättre än så? …

Gå med min kärlek, söta du. Farväl.

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.

Home2019

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...