Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 23 augusti 2020

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

den 23 augusti 2020

 

Hej på er! Hur står det till där ni befinner er?

Välkommen Blossom och vi har direkt uppfattat din Klara Energi.

En trevlig omväxling från den gnällspik som jag den senaste tiden har varit.

Vad är det som har förändrats?

Min attityd? Mitt humör? Vem vet? Sätt igång medan vi kan … det kanske inte varar så länge!

Käraste Själar på Jorden, och ändå är ni inte det. Ni är av Gudomlig Essens och ni är bara på visit på Planeten Gaia, för att åter en gång låta Hennes Strålglans lysa i sin egen rätt.

Så vi alla kommer då från olika planeter/platser?

Ni alla härstammar från KÄRLEK. Den plats man väljer att … vistas på/resa till/undersöka … är i själva verket upp till individen, när man har individualiserats … gällande … vad/var … en upplevelse bäst skulle passa en för ens nästa ’resa’.

Men som ni också vet, så finns det inte bara en av er. Ni är många … som upplever allting samtidigt.

Åh, jaha … nu är vi där igen! Ja, jag fattar. Men jag vet att det är så. Det betyder inte att jag begriper logistiken i det.

Blossom, det behövs inte. För där du vistas, inom DIG vid denna tidpunkt av din fokusering, kommunicerar du telepatiskt med OSS just nu. Det är där som din koncentration ligger.

Är det så att de ’andra som är jag’ … någonstans därute, ska kunna kolla på mina framsteg här nere?

Inte nödvändigtvis. För ’de andra som är Du’ är alltför upptagna med att fokusera på ’de som är du’ på andra ställen i en annan upplevelse.

Det betyder inte att SAMTLIGA DINA DU inte kan ’bli En’ i styrka, under meditation.

Men skulle inte det vara samma sak som att ’smälta samman till Enheten när man mediterar’?

Ja och nej. För ja, ni VET att vi alla är En och ändå … för att föreställa er/visualisera … processen om att samtliga era ’ni’ sammanblandas till en … bara för skojs skull … kan och skulle stärka varje ’individuella er’, när ni återgår till denna individualism.

Allt som ni uppfattar att är möjligt … är det.

Tack. Vilket leder mig vidare till saker som jag har hört … att det skulle vara möjligt att nästan allt som vi har KÄNT TILL är en lögn … dvs vår historia och att allt som vi har känt till såsom ’människosläktets villkor’ i sina faser alltigenom åren, kanske inte alls stämmer … Är det så? Är allt på Jorden som vi känner till … en enda stor lögn?

Faktiskt inte. Inte allting. Men det finns mycket som kommer att avslöjas, vilket kommer att få er att tappa hakan i misstro, när Sanningen om en viss sak berättas.

Som ni vet, så är det inte vår sak att komma ut med dessa saker.

Men flera människor gör det … varför inte ni?

För att vi inte är här för att göra det. Det är inte vår position. Vår position är att vägleda er … att hjälpa er igenom, på de sätt som vi känner till. På sätten som håller fast vid ert hjärtas känsla gällande vilka ni är.

I och med att era dagar framskrider … så kommer mer och mer att verka vettigt … samtidigt som mer och mer kommer att verka mindre vettigt.

Jag tror att vi redan befinner oss i det tillståndet!

Inte alls, Blossom. Denna fas som ni för tillfället väntar i, är föregångaren … förrätten, kan man säga.

Detta avslöjande som ni kom hit för att få uppleva är SÅ STORT … att ni just nu inte kan begripa det.

Men under kommande år, så kommer ni att blicka tillbaka och vara så ’stolta’ över det faktum att ni fick vara en del av ’Förändringen … från mörker till Ljus.’

Du förstår, Blossom, när vi säger ’SÅ STORT’ … eller ’Den Största Förändringen’ osv … så är dessa endast ord. De kan faktiskt inte beskriva exakt vad vi menar.

Chock efter chock, efter chock, efter chock, kommer att Väcka upp Var och En ut ur sin slummer.

Jag tror att jag tidigare har ställt frågan, men när detta tillkännagivande kommer, som slår oss med ett ’PANG’ för att ta oss in i den andra nedstängningen och Fas Två … kommer det att vara uppenbart, eller kommer vi att ifrågasätta dess äkthet, såsom vi gör med mycket av det vi får höra?

Det blir inget ifrågasättande. Alla kommer att göra som de blir tillsagda till att börja med, för att sedan på nytt utvärdera hur ’landet ligger till’.

Mitt 6-åriga barnbarn sade plötsligt, medan han åt sin middag, från ingenstans: ”Som en plan med ett PANG’. Jag ramlade nästan av stolen! Från ett barns mun!

Leta efter tecken överallt runtomkring er. De sänds ut för att lyfta upp och uppmuntra er.

Det ska jag göra! Så åter till detta ljugande, om jag får? Många av oss KÄNNER TILL lögnerna rätt framför våra ögon, gällande den pågående Virus-situationen … och vi vet att vi inte ska lita på politiker/regeringar osv … Men det här går mycket, mycket djupare, eller hur?

Blossom, ja, det gör det. Men får vi föreslå att ni stänger kaninhålen och väntar på att Sanningen ska avslöjas på det sätt som det ska? När man kommer att få veta ’vad som är vad’?

Knepigt för mig, eftersom jag får mig tillsänd så många saker att titta på.

Har du fått order att se på dem?

Nej. Men man gillar att hålla sig ajour, lite grann. Jag ligger långt efter jämfört med många … och det är ok för mig.

Men hur vet du vad som är Sanning och det som bara helt enkelt på ett smart sätt har blivit designat?

Jag vet det inte! Detta är problemet för så många. Vi verkar ha förlorat intrigen om vem som berättar Sanningarna.

Och ändå, den ENDA SANNINGEN … DEN ENDA SANNING SOM NI KÄNNER TILL … Är den som hjärtat berättar för er.

VETSKAPEN OM ATT KÄRLEK … DEN KÄRLEK SOM NI ÄR … ALLTID KOMMER ATT UTGÖRA SANNINGEN.

FÖR NI KÄNNER DEN.

ÅTERGÅ TILL KÄRLEK ALLTIGENOM.

JAG ÄR KÄRLEKEN … JAG ÄR LJUSET … JAG ÄR SANNINGEN … JAG ÄR.

JAG ÄR KÄRLEKEN … JAG ÄR LJUSET … JAG ÄR SANNINGEN … JAG ÄR.

JAG ÄR KÄRLEKEN … JAG ÄR LJUSET … JAG ÄR SANNINGEN … JAG ÄR.

VET DETTA.

KÄNN DETTA.

Detta är ALLT som ni i Sanning behöver VETA för att ta er igenom.

Detta limbo vi befinner oss i har verkligen Nåden att låta oss vara mer i NUET, för det verkar vara meningslöst att planera något överhuvudtaget.

Ni borde njuta av detta Limbo. Det är den sista fasen av den första fasen … innan ni går in i Fas Två.

Jag har inte träffat på en enda själ som har vetat/trott att det skulle bli på det här sättet. Detta skifte. Det är verkligen överväldigande. Vi bara andas igenom det hela.

KÄRASTE BLOSSOM, KOM IHÅG ATT DETTA ÄR LUGNET FÖRE STORMEN.

Så många har undrat och väntat så länge, för att deras roll ska presenteras för dem. Man börjar må bättre i och med VETSKAPEN om att mycket snart … så får man sätta igång med att spela sitt livs största roll.

FÖRESTÄLL ER DETTA.

VET DETTA.

HUR FANTASTISKT ÄR DET INTE ATT FÅ ’SPELA UT’ DET SOM NI HAR VÄNTAT PÅ.

DET SOM NI KOM HIT FÖR ATT GÖRA.

FÖRESTÄLL ER UPPFYLLANDET.

FÖRESTÄLL ER KÄNSLAN AV ATT FÅ VARA DEN NI KOM HIT ATT VARA.

Inga fler frågor gällande ’Varför är jag här?’ NI KOMMER ATT VETA DET, Käraste Själar. Verkligen, DET KOMMER NI ATT VETA.

Vi säger att det kommer att bli en roll om allsång, underhållning med dans för alla, på alla sätt.

Men KÄRLEKEN … KÄRLEKEN som stärks upp i er när ni vet mer om er själva … Glädjen som fyller er varelse för att ni fullföljer ert uppdrag …

Tillfredsställelsen av att VETA och uppmärksamma den hjälp som Var och En av er måste erbjuda och gör så, inom vartenda ögonblick … är mer än någon kompensation som skulle kunna erbjudas för dessa tider och de tider som ligger framöver.

FÖRBERED ER SÅSOM NI GÖR.

Jag måste säga att jag fortfarande inte är tillräckligt ihärdig med att meditera dagligen … dagen bara rusar förbi.

Som vi många gånger tidigare har sagt, Blossom, om du gjorde det till din prioritet … om du lät det bli det första du gör när du går upp … så skulle du märka att dagen inte blev så speedad och fastän den är det, så skulle du njuta av den så mycket mer, eftersom du har justerat dig till att göra det.

Jag vet! Jag ska lägga till det på min lista med ’saker att förbättra’!

Nu är ni inte långt ifrån att källan för tillkännagivandet ska avslöjas.

Vad? Ni menar … att vi kommer att få veta vem som ska göra tillkännagivandet innan det görs?

Det menar vi. Nu vet ni bättre än att bli lurade av det som sänds ut via er massmedia.

Kära nån, vilken röra hela systemet kommer att vara när det hela kollapsar.

Blossom, det kommer inte att bli någon röra på det sättet som du föreställer dig det.

För det här är en GUDOMLIG PLAN … Den kan inte vara rörig.

Stämmer. Förlåt Gud!

VARJE ENSKILD FRÅGA SOM BEHÖVER TAS OMHAND OCH LÖSAS OCH ÅTERUPPTAS, ÄR UNDER KONTROLL.

Tror du på detta?

Javisst gör jag det … men inte på onsdagar.

… … … …

Jag har gjort er förbryllade!

Ja. Det har du … vi är osäkra på vad du talar om.

Det var ett litet skämt, som betyder att ja, jag tror er, men ibland tänker jag … hur är det ifall även detta är en hög med kodynga? Det påminner mig om min mamma. Efter att inte ha träffat henne på länge hade vi verkligt roligt och skrattade och när jag slutade, så sade hon ’Åh, så härligt … jag skrattar endast på en tisdag!’ Jag kom ifrån ämnet. Jag borde säga att JAG MÅSTE TRO PÅ DET, eftersom det för mig annars inte skulle finnas något hopp. JAG VET ATT KÄRLEK ÄR SVARET OCH DÄR DET FINNS KÄRLEK SÅ FINNS DET HOPP.

Vi tycker att det är intressant att man kan känna detta tvivel, när man är så stark i sin visshet om KÄRLEKEN.

Jag har skostorlek 9 … vill ni ta på er mina i en vecka? Ni VET att det är mycket annorlunda för oss som håller ställningarna här nere …

Vi är Medvetna och ändå tycker vi att det är intressant att någon vacklar.

Tillika med mina skor … prova mina stövlar, sandaler och hm … mina skridskor! För man gör många tabbar när man befinner sig i denna människo-förklädnad! Gå här nere i åratal genom denna täthet och se hur ni klarar det. Ingen respektlöshet. I sanning, mina vänner … jag måste bara nämna det!

Vi fattar. Vi tackar för din uppriktighet. Men vi är medvetna om din Absoluta Styrka … som är varför NI … VAR OCH EN … blev utvalda. Det är varför vi tycker att det är så intressant. För vi VET VILKA NI I SANNING ÄR … OCH KÄNNER TILL ’DENNA SOM DU ÄR’ … det är intressant att du ens ifrågasätter.

Det är nu dags för oss att dra oss tillbaka.

Okej! Det fungerade med perfekt tajmning för mig denna morgon. Jag Älskar er! I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

You may also like...