Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 januari, 2020

VAD NI BEHÖVER GÖRA FÖR ATT UPPSTIGA ∞

9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är glada att kunna få kontakt med er alla.

Vi har uppskattat er vilja att uthärda dessa ytterligheter där på planeten Jorden. Vi ser på er som de som har störst förmåga att göra det bästa av tragiska scenarier. Vi är inte de enda som ser mänskligheten i detta ljus. Ni är mycket mer imponerande än ni inser, och det som har gjort er så imponerande är just det som ni blir ombedda att skyffla undan just nu. Det är viljan av den typiska mänskliga överlevnadsinstinkten som är den viktigaste komponenten i egot, och när ni blir ert högre själv, måste ni avsätta den överlevnadsinstinkten och ersätta den med medkänsla.

För att ert medvetande ska börja vibrera på högre frekvenser måste ni se på alla andra människor och deras lidande som ert eget. Ni måste inse att det inte finns någon verklig separation mellan er själva och någon annan, och ni måste förlåta, snarare än kräva hämnd. Era egon vill inte ha någon del av vad vi just har beskrivit. Och så, mänsklighetens nästa trick kommer att vara att gå från detta mycket kraftfulla instinktiva överlevnads verktyg som håller er känslomässigt separerade – till den aspekt av er själva som ligger djupt inom er och som alltid känt till er eviga och oändliga natur.

Det är som om ni flyttar från att vara bara människor till att bli gudar, och det är vad som är så spännande den här gången ni bor där på Jorden. Ni återskapar er själva och blir något som ni en gång fruktade och såg som något mycket, mycket långt borta. Det är ett monumentalt steg framåt, detta skifte i medvetenhet för mänskligheten. Och så, nu när ni alla är vakna, och med ”alla” refererar vi till dem av er som mottager denna överföring, är det ert uppdrag att hjälpa andra att känna igen sin egen Gudomlighet.

Hur gör man det med någon som skulle se blotta förslaget om något sådant som hädelse? Sanningen är att ni fortfarande får mycket hjälp av deras högre själv, deras andeguider, deras översjälar och en myriad av andra varelser, som vi själva. Därför är det egentligen inte ditt jobb att övertyga dem, de som fortfarande sover, om vilka de verkligen är. Det är ditt jobb att se dem som de verkligen är, och hjälpa dem genom chocken av denna insikt när de har sina egna erfarenheter som gör det helt klart för dem att det inte finns någon åtskillnad mellan Gud och människa, precis som det inte finns någon separation mellan människa och människa.

Kom ihåg det, och inse hur lyckligt lottad du är att tro det, att veta det, och att vara de som uppmanas att leva det. Det är ett privilegium och en ära, och du är redo.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har haft fin kontakt med er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-26th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...