Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 maj, 2023

 

 

Innan du återvänder till den kaotiska omvärlden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har samlat på oss så mycket data genom vår observation av dig och genom vår interaktion med dig, och vi vill att du ska veta att de energier som vi har skapat tillsammans med andra för dig är unikt skräddarsydda för att ge dig exakt vad du behöver. gå till nästa nivå av medvetande. Ni tar alla steg framåt i er andliga evolution, oavsett hur den kan se ut i era vardagliga liv, och då och då känner ni att ni är redo att gå till en annan nivå som ger er tillgång till olika enheter och olika erfarenheter. Du strävar också alltid efter att få tillgång till mer av ditt sanna och hela jag. Som många av er vet gör ni det genom att gå inåt, men att gå inåt måste i slutändan resultera i att ni också går ut och interagerar med citatet/av citatet ”verkliga världen”.

Du måste kunna ta den inre friden som du finner i ditt meditativa tillstånd och föra den till världen där du lever. Att leva i världen kan verka kaotiskt om du fastnar i kaoset. Det kan verka som om du är för känslig för den här världen och för den här världen om du inte upprätthåller den högre vibrationen medan du interagerar med andra människor och går till andra platser. Det är därför du också samlar på dig mer data när du fortsätter på dina inåtgående resor.

Du upptäcker hur du kan komma åt tillståndet av att vara, vibrationen, du vill vara i medan du interagerar med någon som kanske är på dåligt humör, eller kanske bara har en dålig dag eller en dålig livstid. Och det blir då ditt arbete. Det är ditt arbete att vara det du du vill vara oavsett vad som händer utanför dig och oavsett vem du interagerar med i varje givet ögonblick.

Om du låter andra bestämma hur stämningen i rummet eller situationen ska vara, då har du tappat din inre kompass, och du tillåter någon att ta den inre friden ifrån dig. Och så måste man gå tillbaka till ritbordet så att säga, och man ska rensa det man ska rensa, man ska släppa det man ska släppa. Du måste ibland gå tillbaka till butiken för några reparationer innan du är redo att ta en ny chans att interagera med omvärlden, och det är bra. Det är normalt och naturligt, givet var du befinner dig när det gäller din uppstigning. Du tar dig an fler och fler utmaningar så att din tillväxt kan vara exponentiell, så att du kan se de resultat du vill se och känna dem inom dig.

Och hur du känner dig inombords är den sanna barometern för hur du mår som individ. Du kommer inte att se omedelbara resultat i omvärlden, generellt sett. Det kommer vanligtvis att ta lite tid och lite övning från din sida att börja se den yttre reflektionen av vad du har gjort i de tysta stunderna av meditation när du får tillgång till din glädje, din frid och den kärlek du verkligen är. Ge det lite tid och ge andra tid att komma ikapp och reflektera den vibrationen för dig. Och under tiden, var inte rädd för att gå ut i omvärlden för att upptäcka var du fortfarande behöver göra lite arbete, var du fortfarande har lite att släppa taget att göra.

När du tar bort allt motstånd, all rädsla och alla domar, är allt som finns kvar den villkorslösa kärleken som du verkligen är, och som alltid har varit målet och syftet för dig i denna livstid. Det har precis tagit dig lite tid att inse det, och det tar lite mer tid att omsätta den kunskapen i praktiken.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *