Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2022

 

Detta är vad ni behöver för Full & Öppen E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska bekväma med att bli tillfrågade om vad som helst, och vi är ganska bekväma med att ge er allt som ni ber om, men vi kan inte bryta mot universums lagar för er. Med andra ord, om vi ger er något som är av en viss frekvens, och ni inte stiger upp till den specifika frekvensen för att ta emot det, då kommer det inte att tas emot av er även om vi har gett det. Detsamma gäller för Källan, era högre jag, era guider, era översjälar och alla hjälpare och änglar som ni har omkring er.

Nu, vad vi kommer att göra, och vad vi alltid gör, är att vi kommer att förse er med det som är nödvändigt för att vara i det högre vibrationstillståndet. Men återigen, ni måste ta emot inbjudan och acceptera den innan något av det skulle vara möjligt. Det här är en tid då ni kommer närmare och närmare full och öppen utomjordisk kontakt, och frågan om vad som är hjälp och vad som är inblandning kommer att dyka upp i mängder när väl den fulla och öppna E.T. kontakten uppnås.

Ni tänker på dessa frågor i er politik också. Ni undrar hur mycket som är lämpligt att ge till en annan för att hjälpa en annan att lyckas, och det här är er tids frågor. Ni måste alla fatta beslut baserat på vad ni känner, inte på vad ert sinne säger till er, eftersom ert sinne är lätt att programmera. Era känslor är era, och er magkänsla kan berätta så mycket för er som ert sinne ännu inte har tillgång till. Ni kommer att använda ert omdöme med E.T.s, precis som de kommer att använda sitt omdöme med er, och vad vi vill att ni ska veta är att det alltid kommer att finnas utrymme för att hjälpa varandra.

Det kommer alltid att finnas vad som kan ges utan inblandning, och det vet vi, och det vet mänskligheten också. Ni har tittat på många olika scenarier i era liv, kanske med era barn, där ni har varit tvungna att fråga er själva: ’När börjar jag hjälpa och när slutar jag för att ge det här barnet allt det behöver samtidigt som det inte fråntar dem möjligheter till tillväxt och utveckling?

När ni verkligen vill ha något, och ni förstår universums lagar, och ni vet om frekvens och vibration, då är ni absolut i linje med vad ni verkligen vill ha. Kom ihåg att det också krävs tålamod att ta emot, och det krävs en villighet att öppna upp för sätt att ta emot som ert sinne inte har övervägt. Vi kommer att fortsätta att göra vår del. Vi kommer att fortsätta att ge och ge och ge, och vi vet att tillräckligt många av er kommer att resa sig upp för att ta emot för att göra skillnaden där på Jorden som ni alla vill göra och som ni alla är avsedda att göra som vägvisare, ljusarbetarna, och förändringskapare som ni verkligen är.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

Du gillar kanske också...