Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 oktober 2020

 

Portalen Ni Har Inom Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har öppnat många portaler för att hjälpa er alla att få de energier som ni har bett om, och vi fortsätter att erbjuda vårt kraftfulla stöd, förutom vår kärlek och medkänsla, hela tiden. Men vi vill presentera er för den viktigaste portalen som ni har tillgänglig för er. Vi pratar om portalen som finns i mitten av ert hjärta.

Denna portal ansluter er till alla andra dimensioner, inklusive Källenergi dimensionen, vilket innebär att den är er port till mer av vem ni verkligen är. Ni vill vara centrerade i era hjärtan för kärleken, för vägledningen och vara i nuet så ofta ni kan, men ni vill också få tillgång till mer av sanningen om vem ni är som Källenergi varelser.

Allt som krävs av er för att få tillgång till denna portal är att ni uppmärksammar vad som finns i ert hjärta. Ni måste vara villiga att känna allt som kommer upp känslomässigt för att komma till det mycket kärleksfulla medelpunkt för vem ni verkligen är. Allt som ni känner som är något annat än kärlekens vibrationer kommer i vägen för att ni har full tillgång till era hjärtan och till den ovillkorliga kärleken till Källan. Det är det ni vill ska strömma genom er hela tiden.

Källans energi är kreativ och är fylld med mer än bara kärlek och medkänsla. Källans energi är fylld med idéer, inspiration och allt annat som ni någonsin kan behöva för att leva de liv ni vill leva. Så det är vår rekommendation att ni mediterar i era hjärtan. Lägg er uppmärksamhet där först när ni vaknar på morgonen och när ni somnar och vid någon annan tidpunkt på dagen som ni kan tänka er att lägga er uppmärksamhet där.

Ni kan använda era sinnen för att fokusera mer på era hjärtan och få tillgång till mer av vem ni är med det fokuset, och det är vad vi rekommenderar här, i denna överföring. Vi vill att ni ska känna hur kraftfulla ni är. Vi vill att ni ska lita mindre på oss och mer på er själva för allt som ni någonsin kan behöva eller vilja. Och som vi sa tidigare kunde det inte vara lättare att komma åt denna vackra och underbara portal.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...