Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 oktober 2018

Per Staffan 26 oktober 2018

Framstegsrapport ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är nöjda med de framsteg vi ser er göra, och vi uppmuntras av mottagligheten som vi anser att ni har för våra överföringar. Vi ser ingen anledning varför någon av er bör frukta en oönskad uppsättning omständigheter för det mänskliga kollektivet, men vi vet att ni ibland får anfall av och känner dessa rädslor. Vi vill också att ni ska erkänna er själva som de som gör merparten av arbetet för att säkerställa att mänskligheten förblir på rätt väg.

Nu förstår också vi att tvivel kryper in, för att ni inte ser de överväldigande förändringarna i er värld som ni hör talas om. Ni ser inte de förutsägelser som håller att bli förverkligade, och som ni vill skall bli förverkligade, och vi förstår hur avskräckta ni kan bli när också omständigheterna i era egna liv verkar stagnera eller förändras till det värsta.

Men vi försäkrar er om att saker blir bättre på det energetiska planet, och det är bara en fråga om tid innan ni börjar se förändringarna i era personliga liv och på planeten som helhet. Nu förstår ni också att det finns de som har nytta av att hålla er i rädsla och tvivel, och det finns de som drar nytta av att hålla er delade.

Så när ni blir triggade av någon av dessa känslor, måste ni fortsätta att göra det arbete som ni har gjort. Ni måste fortsätta att göra den tunga upplyftningen för kollektivet, och ni måste förbli hoppfulla. Vi vet att för de som har tagit på sig lejonparten av arbetet har denna livstid varit svår, men vi vet också att ni kan mäta er tillväxt.

Ni kan se hur långt ni har kommit, och ni kan förvänta er att trenden fortsätter. Ni kan förvänta er att fortsätta stiga upp och vara vägvisare för resten av mänskligheten, som ni föddes till att vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...