Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars 2018

 

Att Mäta Din Andliga Tillväxt ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni förväntar er att känna er mycket annorlunda för att acceptera att ni ändrar, höjer er vibration och ökar er medvetenhetsnivå. Men ni kan inte alltid mäta dessa saker. Ni kan inte alltid upptäcka förändringar, så vi är här för att hjälpa till. Vi vill hjälpa er att mäta de framsteg som ni har gjort som individer genom att få dig att titta på några speciella fakta om dig själv.

Är du mer empatisk än du var för tio år sedan? Bryr du dig mer om jorden och dess miljö, än vad du gjorde för femton år sedan? Känner du mer medkänsla för andra nu än vad du någonsin har gjort förut? Har du ett bättre förhållande till djur än du har haft någon annan gång i ditt liv? Att notera saker om dig själv, små saker, det är sättet att mäta dina framsteg.

Du behöver inte höra lite en liten röst inuti ditt huvud och veta att den kommer från en uppstigen mästare för att veta att du utvecklas andligt. Istället märker du hur annorlunda du reagerar när en familjemedlem säger något nedsättande mot dig. Lägg märke till hur mycket du bryr dig om människor som du aldrig har träffat tidigare. Lägg märke till hur intresserad du är av att se jämlikhet, världsfred, slutet på våld, diskriminering, fattigdom och hungersnöd.

Du behöver inte veta svaret på alla dessa saker för att veta att du har vuxit som människa. Vi ber bara att du noterar vad dina intentioner är för resten av mänskligheten. Vi ber att ni ger er mer kredit till er själva och är mindre kritiska. Ni behöver inte göra någonting för att rädda den här världen eller hennes invånare. Var bara dig själv. Det är nog. Och när du erkänner dig själv, så ger det oss en enorm glädje.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...