Arkturierna via Daniel Scranton, 5 december, 2017

Arkturierna, 5 december 2017

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Ni sträcker ut en hand mot varandra på det mest underbara sätt. Vi ser att ni hjälper varandra, är till tjänst för varandra och erbjuder omtänksamma och medkännande ord när andra är i nöd. Vi ser att ni skickar ovillkorlig kärlek och lyssnar när andra behöver känna sig hörda. Vi ser er i era gärningar, och vi ser den dominoeffekt som varje lite handling har på mänsklighetens medvetande.

Vi vill att ni ska veta att ni, för er egen del, skapar en fantastisk förändring i ert eget medvetande, och alla andra som ser er är imponerade av skönheten och uppriktigheten i det sätt som ni hjälper varandra på.

Vi vet att andra ändan av spektrumet fortfarande existerar på Jorden, men det har inte längre samma kraft bakom sig. Vad ni har, som de som håller ljuset, är fullt stöd från Källans Energi. När ni kommer samman är ni mer kraftfulla än de som gömmer sig i mörkret. De är mer splittrade. De vet att de inte kan lita på varandra och därför är de i underläge.

Ljuset som strålar från hjärtat hos dem av er som är på den goda sidan, är överväldigande i jämförelse med det mörker som fortfarande finns på Jorden och i andra delar av galaxen också. Det som mänskligheten gör påverkar resten av galaxen, så vi känner oss därför mycket uppmuntrade av allt vi ser.

Vi vet att ni kan känna de energier som är en återspegling av hur bra ni alla sköter er som ett kollektiv. Vi vet att de av er som tonar in på energierna omkring er, drar nytta av det ni mottar och tar mänsklighetens medvetande till nästa nivå, och till nästa, och nästa. Och innan ni vet ordet av, kommer alla era vänliga handlingar, all er kärlek och ert tjänande att ta mänskligheten till den femte dimensionen, och då kommer er uppstigning att vara fullbordad.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...