Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 oktober 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 oktober 2020

 

Era senaste Uppgraderingar och Era Uppdrag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter vår undersökning av vad som får er alla att röra er, för vi vill hjälpa er att röra er ännu snabbare och med mer glädje än ni för närvarande gör där på jorden. Vi ser i era hjärtan efter era djupaste önskningar att se vad som håller er igång, vad som ger er hopp och vad som får er att stiga ur sängen på morgonen med lätta steg.

Vi skulle gärna se att ni fyller era liv med meningsfullhet, syfte och tjänst, samtidigt som ni upplever dessa liv med glädje, och vi ser så många av er kämpa vid en tidpunkt då ni alla skulle ha så mycket nytta av lite mer meditation, några mer kraftfulla själviakttagelser och en fördjupning av er anslutning till det oändliga, det eviga, kärleken som är Källan. Vi vet att det här är nycklarna för den fortsatta blomningen av ert medvetande och den glada upplevelsen av ert skifte.

Så hur kan vi prioritera dessa focuspunkter för er alla? Det är en fråga vi ställer oss själva. Vi vill att ni ska veta att på grund av vissa uppgraderingar som ni nyligen har fått att gå inom er kommer att göra er lyckligare än någonsin. Att gå inom, vid den här tiden, har en större utdelning för er än någonsin tidigare i er historia som människor där på Jorden, och det är till stor del på grund av prövningar och motgångar i de tider ni lever i.

Vi vill att ni alltid ska komma ihåg att när allt utanför er ser ut som det står i brand och det också ser ut som folk häller bränsle på den elden, då är det dags att gå inom. Det är dags att starta den inre revolutionen, som kommer att leda till en medvetenhetsutveckling, som kommer att förändra allt utanför er.

Ni är vad världen behöver, för ni vet att det vi säger till er nu är sant. Ni kan känna det i era benknotor, och ni kan säga att ni expanderar. Ni blir mer av vem ni verkligen är, och ni vet också att Källans oändliga och eviga kärlek från Källan finns i er och att den vill komma ut. Den vill spela. Den vill skapa, och den vill föra andra till den insikten – att den också finns inuti dem.

Det är ert uppdrag. Det är vad vi gärna vill se fler människor fokuserar på just nu. Vi lovar er att gå inom kommer att få er att röra er snabbare och snabbare, vibrera högre och högre, och sväva in i den version av er själva ni alltid har velat vara.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...