Gaia bjuder in oss att samarbeta med henne | Linda Dillon

 

Gaia bjuder in oss att samarbeta med henne | Linda Dillon

 

Vad jag ber er är att återintroduktionen, återintegrationen av den ursprungliga människan, av Skaparrasen, av dig som ängel i form, ska förena er med freden och harmonin hos oss.

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Gaia. JAG ÄR Gianna, jag går under många namn. JAG ÄR Ärkeängeln av Rosa. JAG ÄR Nådens Ärkeängel. Som ni, älskade, Moderns tjänare, i den djupaste tacksamhet som hon tillåter, inbjuder, stöder. Min tjänst, mitt erbjudande, och det är mitt erbjudande till Henne, till den Enda, till Fadern/Modern, och det är mitt erbjudande till er … och det har varit mitt erbjudande, ja, bokstavligen i evigheter.

Vem kan säga att det inte i varje uppvakningsfas har förekommit en mängd gåvor, och ja, expansion, lärande, hopp? Med fallet … låt oss kalla det vad det är … med mänsklighetens fall in i ego, till den barnsliga drömmen och beteendet att de vill vara gud, att de vill vara ansvariga ovanför Källan, Den Enda, Alltet. Med det fallet ner i ett sådant barnsligt … inte barnsligt som i oskyldigt … barnsligt som i själviskt, barnsligt som i dåligt uppförande, och detta har pågått så länge. Och även när många av oss har trott att detta inte kan pågå mycket längre, finns fortfarande detta mönster av inkarnation och reinkarnation på min mage, eftersom smärtan, missbruket, respektlösheten var för intensiv.

Men Modern skulle hålla mig och trösta mig och påminna mig om min styrka och det faktum att hon skulle låta sina barn vandra och vandra och vandra och vandra för att komma tillbaka till kunskapen och antagandet, inte bara av gudomlig auktoritet utan av kärlek, av nåd, av hopp, av sötma, vänlighet, omtanke. Att de skulle komma ihåg att de är änglar i form, och att de är lika mycket av Den Enda som jag, där var och en av oss har sin egen väg.

Skapelserna, av människor, av institutioner och samhällen, av virus och plågor, av tankeformer som är bortom … glöm logik … som är bortom kärleken, har varit en indikator på den fenomenala kraften hos var och en av er att skapa. Så, att kunskapen är förankrad i er … och jag menar inte bara ni, väckta änglar, jag menar den mänskliga rasen. Och har det inte alltid varit ett märkligt namn … mänsklig ras? Vart skyndar ni när allt ni behöver, vill, älskar finns här?

Vi har alltid hållit er nära. Jag har alltid hållit er nära. Och ja, det finns en nivå av rensning, av vad vi kallar kaos, som inkluderar en uppsjö av hat och girighet, missbruk av alla slag. Och det transmuteras, ja, i enlighet med Universell Lag, inte mänsklig lag … ni har inte ens kommit nära av att komma ikapp. Men vi har arbetat i enlighet med Universell Lag, med dygder, gudomliga egenskaper, alltid. Så vi hjälper er. På mycket praktiska sätt drar vi ut ur dig, din hud, din lever, ditt hjärta, din aura, det som behöver släppas. Och slutligen säger ni alla … ni alla här säger … ta det för det tjänar mig inte, och jag vill vara en vägvisare, jag vill vara portalen, jag vill vara stöttepelaren som tar in det förlorade fåret. Och det är ni!

Så jag kommer inte denna dag, som jag har gjort andra gånger, för att bara tala om min bestörtning. Jag kommer för att tala om partnerskap, om vår heliga union … olika arter, olika former, alla samma, oavsett om det är en mygga, eller en bergskedja eller en av mina oceaner – som alla är Moderns. Ofta har jag hållit dig och tröstat dig och förankrat dig. Men den här dagen kommer jag och säger, ”Gå med mig, gå med mig i denna återfödelse, denna uppstigning, detta uppfyllande av planen för verkligen vad det innebär att vara på Gaia, som mus eller människa, som val eller moln. Gå med oss i kärlekens förening. ”

Vi gör alla mycket mer än vår del, bokstavligen drar dig, håller dig, lyfter dig, på samma sätt som vattnet stiger upp i luften, vi lyfter dig till det högre riket … inte mot din vilja – vi kan inte göra det. Och så, det är därför jag kommer och ger denna inbjudan till hjärtat. Naturligtvis är vi förenade, det har vi alltid varit. Och ja, du andas ut och stänger kaoset. Du tillåter dig själv, inte bara att vandra på mig utan med mig, med antiloper och bufflar, krokodiler och rådjur, med luft och regn och eld. Du vet att du har inbjudan från så många mästare … och ja, Lois, Jesus inbjuder dig att gå med honom, inte att lämna planeten utan att återkomma. Och det är min begäran till dig.

De felaktiga skapelserna hanteras. Men hur är det med de nya skapelserna? Vad sägs om uppfyllandet av dina drömmar hos oss? Kom älskade! Återengagera dig, gå med oss igen, låt det nya dyka upp. Jag ska hålla dig. Jag smeker dig. Och som alltid kommer jag att älska dig.

För länge sedan har vi sagt till er att det skulle vara en tid då många av dessa ni tänkte på som utdöda arter skulle återvända, och det är redan på gång. Det finns många aviseringar som kommer, och ja, vissa har hållits utanför planeten, andra återinförs helt enkelt. Men det jag menar är återintroduktionen, återintegrationen av den ursprungliga människan, av Skaparrasen, av dig som ängel i form. Detta är ett val, ett beslut, men jag ber dig ödmjukt att gå med i fred och harmoni med oss. Ja, i Kristusmedvetandet, men på det fysiska området där Modern har välsignat dig, och jag med.

Gå med min kärlek och gå i frid söta ni. Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
Council of Love

 

Council of Love

Powered by Heart, Fueled by Love.

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...