Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 augusti, 2022

 

Medan du arbetar på dina klarhörande förmågor ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att hitta fler och fler möjligheter att få kontakt med de av er som är redo för vår energi, vår vibration och vår undervisning. Vi vet att många av er når ut till oss på en ganska konsekvent basis, och vi vet också att du skulle älska att höra oss viska tillbaka till dig i ditt sinnes öra. Men det finns så många andra sätt för dig att få kontakt med oss ​​när du arbetar med dina klarhörande förmågor.

Vi föreslår att du lägger fram avsikten att träffa oss på det astrala planet medan du sover. Vi föreslår också att du känner efter vår närvaro omkring dig när du mediterar. Och vidare rekommenderar vi att du ställer in dig på energin som sänds av denna kanal just här, när han talar för oss.

Du har en möjlighet att känna vår vibrationssignatur varje gång du tar emot en av dessa sändningar, och det är viktigt eftersom du vill komma ihåg dina arkturiska liv. Du vill ha ditt arkturiska DNA aktiverat, och du vill absorbera energin som vi överför i varje ögonblick, eftersom det säkerligen kommer att höja din vibration. Och ni kanske till och med finner att ni får tillgång till fler av era andliga gåvor och förmågor, som ni hade spader av när ni inkarnerade här i vårt system.

Det finns stora möjligheter som presenterar sig för er hela tiden för att få kontakt med högre frekvens, högre dimensionella varelser, som vi, och allt ni behöver göra är att vara öppen och mottaglig för dem. Var öppen och mottaglig för oss, eftersom vi kallar dig mot det högre vibrationstillstånd som du vill vara i. Vi kallar dig upp till den femtedimensionella sfären, en sfär som du fortfarande är i färd med att samskapa. .

Vi kan också arbeta genom symboler, synkroniteter och tecken som du ser. Om du ställer in innebörden kommer vi att leverera i rätt tid. Berätta för oss, och dina guider, vad du vill att det ska betyda när du ser vissa siffror på rad, eller du ser en regnbåge eller en trollslända.

Vi letar alltid efter nya sätt att bli en större del av dina liv, eftersom vi vet att vi kan ha en positiv inverkan. Vi vet det för att vi känner det och för att vi upplever den påverkan vi har på dig. Allt du behöver göra är att släppa in oss och låta oss vara en större del av era liv, så kan vi skapa magiska upplevelser tillsammans.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...