Grandmother Anna och Andrew via Galaxygirl, 25 oktober 2020

Grandmother Anna och Andrew

Via Galaxygirl, 25 oktober 2020

 

Grandmother Anna & Andrew 10/25/2020

 

 

Godmorgon barn, det här är er Mormor Anna. Jag känner mig så stolt över var och en av er för allt ert hårda arbete och er personliga utveckling. Ni har fler och fler tillfällen att välja kärlek, och ni gör det också. Vi ser att ni lyssnar mer på ert hjärta och det är mycket uppmuntrande. Ni har rensat många av era förfäders gärningar, vilket är en fantastisk service, inte bara för er själva, utan för era framtida generationer. Gaia genomgår ett liknande tillstånd av total förvandling. Er värld håller på att förvandlas framför era ögon, och det kan kännas oroväckande.

Tro är inte för de svaga. Tro är för de starka, för det krävs stark tro för att lita på att ert hjärtas inre slag är de sanningar som ni ska följa när ni är omringade av en sådan egoistisk kakofoni i er yttre värld. Egot har blivit så sårat och har sårat så många. Egot är av en lägre dimension och ni kommer inte att behöva det när ni överskrider – jag nästan sa det fysiska. Men ni kommer inte att göra det, ni kommer att förvandla er fysiska kropp och ta den med er, precis som mitt barnbarn gjorde. Åh, det här är verkligen spännande! Vi hejar alla på er. Har ni tillräckligt med mat och vatten? Tar ni hand om er fysiska kropp som ni borde? Omsorg om er kropp är mycket viktigt vid denna tid. Vi Magdalenes drog oss ofta tillbaka under 40 dagar i en grotta för kontemplation.

Karantänstiden har varit något liknande för många av er. Det är viktigt att ni hittar välsignelsen i bördan. Hitta den dolda pärlan i spillrorna. Det är ni som är pärlan. Hitta er själva i dessa tider av karantän. Vilka är ni? Verkligen? Det är förmodligen de ni var. Vilka håller ni på att bli nu? Vilken slags mat kommer er nya kropp att gilla? Vad ger er glädje? Är ni glada? Om inte, hur kan ni skapa mer glädje för er själva? Lyssna på ert hjärta.

Jag är Mormor Anna. Barn behöver tas omhand. Tar ni hand om ert eget inre barn? Vad tyckte ni om att göra som barn? Ni kanske skulle göra ett återbesök. Skapa något. Vandra i naturen. Det största mysteriet jag kan se från denna intressanta och utmanande tidsperiod som ni befinner er i, är att ni tidigare har varit i karantän från ert hjärta, vilket ni inte kunde se eftersom er hjärna var så upptagen, alltid upptagen! Denna tid av karantän har skapat möjligheter för människor att se till sitt inre. Vad ser ni? Ser ni det jag ser? Guds älskade barn? Jag älskar er så mycket!

Ni ger mig så mycket glädje. Jag är så otroligt stolt över er. Ta hand om er själva. Låt inte ert hjärta skrämmas av nyheterna. Nu är det dags för er att vara starka. De andra kommer att se det och deras rädsla kommer lättare att försvinna. Nu är det dags för hjärtats framväxt. Det är en underbar tid som nalkas. Den här (Galaxygirl) vill INTE att jag säger att det är en underbar tid nu. Men snälla, underbar beror på hur man ser på saken. Ni växer. Det är underbart i sig, eller hur? Och om ni kunde se er själva som vi ser er i ljusets och kärlekens världar, där ja, ert högre Jag är mycket involverat i era framgångar, skulle ni förstå hur underbara ni alla är. Fantastiska varelser av kärlek, ljus och service. Jag älskar er så mycket. Fortsätt att ta hand om och vårda er själva. Ni är ledarna nu. Era händer och fötter kommer att tjäna många, det ser jag. För ert kollektiv kommer äntligen – äntligen – att komma samman, och när det händer kommer det galaktiska mänskliga kollektivet på den uppstigna Gaia att vara en pärla av kollektiv.

Jag är Mormor Anna. Ta hand om er själva. Ät er soppa, drick ert te. Meditera och krama om era kära. Ni höjer er som en, i etapper, men som en, ett annat stort mysterium. Lita på processen och lyssna till sanningens röst inom er. Den kommer inte att missleda er. Den är er livlina hem till ert sanna jag som växer fram bit för bit hela tiden. Var inte rädda för tystnaden i grottan, för när ni är tillräckligt stilla och tysta kan ni höra dess viskningar. Det gudomligt kvinnliga höjer sig, och vi kan se det överallt medan ni arbetar med det glödande tyget av energi, som ni håller på att väva. Den nuvarande tråden i denna väv är förtroende. Snart kommer den mörka tråden av avslöjanden. Allt är en väv av eventuell skönhet. Kom ihåg att ni ser vävens trådar underifrån. Var i frid med processen. Vi är upptagna med att väva från översidan medan ni väver underifrån. En underbar samverkansprocess. Jag älskar er. Jag är er Mormor Anna. Ge er själva lite glädje idag! Ni ger mig glädje hela tiden. Jag älskar er, dyrbara barn!

Jag Andrew skulle vilja lägga till ett ord om jag får en chans. Jorden har varit i karantän i tusentals år, avskurna från ljusstyrkor som ville hjälpa till. Det har varit ett mycket mörkt kapitel för mänskligheten, men det kommer att ta slut nu. Tappa nu inte hoppet, för även termen karantän har blivit förvandlad och uppgraderad. Den kommer att bli känd som katalysatorn för det stora uppvaknandet. Det betyder slutet på åldrandet och födelsen av det gudomligt feminina, som har varit avskuret från dess sanna uttryck. Det här ögonblicket i historien hjälper till med denna process. Vi Magdalenes arbetar från denna sida av slöjan. Vi uppskattar er mycket. Det är en ära att få hjälpa er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...