Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 26 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 26 september 2021

 

Vad Andlig Utveckling Handlar Om

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit intresserade av hur ni alla interagerar socialt under en längre tid eftersom det säger mycket om vilka ni är som individer. Vilka ni är med varandra är vilka ni är med er själva. Om ni döljer aspekter av er själva från en annan person, eller alla, är chansen stor att ni också gömmer något från er själva. Ni förnekar en viktig aspekt av er.

Nu är detta något som manifesterar sig mer och mer när människor bara visar de positiva aspekterna av deras liv på sociala medier. Detta har dock pågått sedan före sociala mediernas gryning. När människor skulle prata om vad som hände i deras liv och i deras familjer före existensen av Facebook och Instagram, brukar de bara berätta för de goda delarna och lämna resten. Nu finns det förstås undantag och det har det alltid funnits.

Det finns människor som är i kontakt med vem de är i en sådan grad att de älskar att dela alla aspekter av sig själva, och så har det alltid varit. Men när vi observerar er, observerar vi vad majoriteten av er gör, och majoriteten av er håller tillbaka det ni skäms över själva. Och om ni inte är redo att erkänna för era vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar och till och med främlingar att ni känner smärta, till exempel, är chansen stor att ni inte hanterar den smärtan, inte på ett hälsosamt sätt.

Och så är det en bra tid att fråga er själva om ni är ärliga om vem ni är och hur ni känner, och vi pratar om att vara ärliga mot er själva om dessa saker. Det är där ni vill börja. Ni vill börja med er inre dialog. Ni vill börja att lägga märke till hur ni känner och vad ni gör åt det, och under denna period av självgranskning kanske det skulle vara en bra idé att hålla sig borta från alla sociala medieplattformar. För om ni bara ser det bästa av vad alla andra lever, och samtidigt försöker ni möta era demoner, era mörkaste timmar, som kan göra det mycket mer utmanande. Vi är faktiskt ganska säkra på att ni kommer att göra det.

När ni är redo att gräva djupt inuti er själva behöver ni den tiden för er själva att känna era känslor, undersöka era tankar och bestämma om personen ni presenterar för världen är den person ni verkligen vill vara. När ni gör detta arbete frigör ni er själva. Ni kan vara fria att vara den ni verkligen är, men ni kan inte vända er till samhället för att ge er tillstånd först, för i de flesta fall kommer samhället inte ge er tillåtelse. Ni måste först bestämma att ni är perfekta precis som ni är, med alla era problem.

Och när ni kan presentera den versionen av er själva för hela världen, då kan ni börja relatera till andra människor ärligt och autentiskt. Då kan ni börja utveckla riktiga vänskap, riktiga relationer. Sedan kan läkningen med familjemedlemmar och andra börja, och det är vad andlig utveckling handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...