Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 28 december 2018

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 28 december 2018

Per Staffan 29 december 2018

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 28 december 2018

Av Caroline Oceana Ryan

Den senaste guidningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktiska familjemedlemmar, Jordens elementarer, Feernas Äldste, Änglar och Ärkeänglar kända som Kollektivet:

Hälsningar, kära ni! Vi är mycket glada över att ha den här tiden för att prata med er idag.

Och vi ser det för många, att era energier går upp lite nu, återhämtar sig från ruschen vid helgens början och går in i den förväntan som byggs upp för 2019.

Och ni har rätt i att detta är ett speciellt, till och med ett ovanligt år som ni är på väg in i.

Sedan Atlantis fall, har det aldrig varit mer öppen kommunikation mellan de som lever på Jorden och de som lever i skepp som omger henne, eller som bor på (eller inuti) andra stjärnor, planeter och rymdstationer.

Era eteriska förbindelser och besök, telepatiska samtal och intuitiva förståelser och minnen av dessa kära växer dagligen.

Ni besöker varje natt dem i era själsfamiljer och de med vilka ni jobbar flitigt för att skapa större medvetenhet på Jorden om Uppstigningens väg, samt pågående Avslöjande om förekomsten av andra (icke-mänskliga) raser på Jorden, i galaxen och i Universum.

Vi är medvetna om att ni känner er nedslagna ibland, när ni ser ut över världen.

Det är så att det finns många desinformationsansträngningar som leder till en vilsenhet, förvirrar många och kastar in dessa i blandningen av energier och känslor som nu strömmar fram, en del lägre vibrationer som ni mår bättre av att röra er bort ifrån och ignorera helt och hållet.

Vi skulle säga att låt er inte avskräckas, bli arga eller utmattade av dessa ansträngningar, eftersom de är kortlivade och i bästa fall självförstörande.

Fortsätt att göra eget arbete, spela eller skapa högt vibrerande musik- eller tonfrekvenser, eller skapa konst, dans och andra kreativa uttryck som lyfter dina och andras energier, överför healing och tillåter frekvenser som lyfter vibrationerna hos andra, och talar de ord som bara uppmuntrar och prisar dina egna och andras liv.

Dessa bland andra insatser, fokusområden och högre intentioner bär dig till nästa år och de år som följer med exakt de frekvenser som mest kommer att hjälpa dig vid denna tidpunkt.

Foto av Renee Turcotte

Vi pratar inte om att vara den som har ”rätt” vad gäller det som händer nu i världen, och den man lita på och inte lita på när det gäller information.

Vi talar om att skapa din egen frekvens av Glädje, Kärlek till dig själv och andra och förankra detta i allt du gör, känner, säger och tror emotionellt och andligt.

Och att du anser att det är din enda verklighet nu.

Det har länge varit typiskt för mänskligt liv, att ni gör som ni beordras, hotas eller programmeras att göra.

Och vi skulle säga, som vi ofta har sagt, att dessa tider nu är över.

Det är på tiden att du återvunnit din egen självständighet, i den meningen att du inte väntar på en auktoritet eller någon annan för att berätta för dig att det är dags att fira livet, eller NESARA-lagen eller planetens befrielse.

Du är den befrielsen du söker. Du är den speciella ”auktoriteten”.

Och det är ingen mening att du väntar på någon annan yttre närvaro, nu eller i något Jordiskt kalenderår, som skall frigöra dig för att leva det liv du så länge och så intensivt har önskat.

Anledningen till att du drömmer om fri levnad – yttrandefrihet, frihet av tanke, samhälle och personligt liv, av att Vara – är att du föddes in i detta speciella Jordeliv med det speciella syftet att förankra den verkligheten i Jorden själv och att börja leva den.

Även om vi har sagt detta många gånger, finner vi att det får ny mening nu, när ni närmar er början av ett nytt år, vars astrologiska anpassningar görs för att avsluta gamla arrangemang som har levt ut sina syften, och gammalt tankesätt och social förvaltning som inte längre gäller Jordens liv.

Firar alla detta? Ni är medvetna om att den gamla maktmassan inte bara störs och är missnöjd med utvecklingen utan försöker gömma sig från dess logiska slutsats.

Och så söker de ställen att gömma sig inuti, på eller ovan Jorden där de tror att de kommer att lyckas vara ostörda tills ”allt detta blåser över” och den gamla ordningen återställs. Men de lurar sig själva på det sättet.

Du är medveten om att det bara finns en ny ordning som förankrar sig i Jordens liv nu, och det är strukturen av kristallint medvetande, det högre Ljuset som din egen själ är skapad av och utvecklingsfrekvenserna som naturligt kommer med den.

Och så skulle vi titta på det kommande året, trots bilder på era skärmar av olyckor och katastrofer, och förstå att det finns mycket mer under arbete nu än ni kanske skulle kunna föreställa er eller medvetet förstå.

Och att det är av så hög ordning i avsikt och integritet att det inte finns några ord på ert språk för att uttrycka det kraftfulla Ljuset det innehar eller den Gudomliga Kärlek som har skapat det.

Foto av Angela Pereira

Gå in i nästa år med förståelsen att ingenting nu är som det har varit, att du inte behöver stressa över den här rapporten eller den där, beträffande vilken journalist eller grupp som ska tros på och vilken man ska bortse från.

Vad säger din egen intuition?

Vilka visioner får du i din egen tysta stund, när du talar med ditt Andeteam, eller besöker de högre världarna för att lära dig mer om ditt livsuppdrag – vad känner du och ser inom dig händer på Jorden nu?

Vad säger dig dina egna inre indikationer?

Lita mycket mer på dessa och mycket mindre på apparater och deras yttre sändningar, och du kommer att finna att Jorden själv sjunger sin egen sång och väntar och ber dig lägga din egen röst till hennes vackra vibrationer av frihet.

Det är för detta ni kom.

Namaste, kära ni! Vi är alltid med er.

 

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

Om du repostar, behåll integriteten av denna information genom att skriva ut den exakt som du hittar den här, inklusive länken the link to the original post. till det ursprungliga inlägget. Tack

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...