Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari 2019

ANSLUTA ENERGIMÄSSIGT ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har märkt de sätt på vilka ni alla tenderar att nå ut till varandra energimässigt innan ni hämtar telefonen, eller skriver e-postmeddelandet eller ansluter på något annat mer traditionellt sätt. Och de kraftfulla överföringar som ni skickar är betydelsefulla. Ni kommer att vara helt telepatiska vid någon tidpunkt, och ni ger er massor av övning här och nu.

Ni kan plocka upp vad någon annan skickar till er innan ni får er text, e-post eller telefonsamtal. Ni kan känna vad en annan känner, även när de inte kommunicerar den känslan öppet. Och de sätt ni har att ansluta till varandra med hjälp av er teknik fortsätter att bli alltmer utvecklade. Men det är allt eftersom ni blir mer och mer öppna för att skicka och ta emot dessa energimässiga meddelanden.

Så vi vill att ni ska vara mer uppmärksamma på vad ni skickar och tar emot energimässigt. Ni behöver inte oroa er så mycket för varje litet ord som ni säger eller skriver. Det skulle vara bättre att ni använder er energi med fokus på den faktiska överföring ni skickar till den andra personen. Och så kan ni självklart fråga er själva om det är den överföringen ni vill skicka.

Vi ger er denna överföring nu eftersom vi ser hur mycket av ett behov det finns för äkta kommunikation, och vi vill att ni ska veta att ni har nytta av att uttrycka hur ni verkligen känner er energimässigt och med era ord. Och personen ni kommunicerar med får fördelar eftersom ni ger honom eller henne möjlighet att öppna upp och uttrycka sina känslor också. Och så utvecklas ni. Så här blir ni er femdimensionella högre själv.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...