Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 januari, 2023

 

Awakened Collective: Work with the Grids ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva alla tänkbara möjligheter att observera vad det är som händer där på jorden eftersom ni är i en sådan tid av nöd. Ni behöver hjälp, och vi är hjälpare. Vi vet att ni har gjort det bästa av en ganska dålig situation där på jorden. Vi vet också att ni har tillkallat så mycket hjälp, så mycket helande, så många lösningar, att det finns en sorts kläm av energier som har kommit till er men som inte tillräckligt många människor är öppna för att ta emot.

Föreställ dig att vara där på jorden och inte inse att alla dina böner besvarades. Många tycker att de kanske inte är värda att få hjälp uppifrån. Ytterligare andra tror att vissa förtjänar den hjälpen eftersom de ber till rätt Gud, men andra är inte, eftersom de är hedningar, ovärdiga att få hjälp från himlen. Det är återigen här du går in som healers, ledarna, vägvisarna, de som är där för att föregå med exempel. Du kliver in för att du vill att alla ska få vad det är de har bett om, och du vet att alla där på jorden med dig är en varelse av ljus och kärlek, en aspekt av Källan.

Och så, du kan hålla utrymme för hela mänskligheten att få vad de behöver vid denna tid. Ni kan erbjuda er själva till universum som kanaler för all hjälp som kommer. Du kan vara svaret, lösningen, de som mänskligheten har väntat på, och det betyder att höja dig över all debatt som pågår där om din värld. Det innebär att hjälpa dem som inte vill ha din hjälp eller inte tror att de behöver den. Du är inte där för att döma någon på grund av deras tro, deras ord, deras tankar eller deras handlingar. Du är bara där för att vara inkarnerad kärlek och för att hjälpa när du kan.

Och nu är en av de tillfällen då ni absolut kan hjälpa till genom att göra er tillgängliga för universum, genom att vara de kanaler för ljus, kärlek och helande energi som ni föddes till att vara, och genom att hålla utrymme för alla era medmänniskor att få vad de ber om, vad de behöver. Vissa vet inte ens vad de behöver och vet inte vad de ska be om, men du kan fortfarande hjälpa dem. Du kan fortfarande se alla andra som delar av en helhet som du också är en del av och som du är där för att göra helhet, för att sammanföra, för att integrera.

Som vi har sagt, nu är det dags, och ni är de, eftersom ni inte diskriminerar; du håller inte tillbaka din kärlek endast för de som förtjänar det, och det här är din tid att lysa. Vi uppmuntrar er som det uppvaknade kollektivet att öppna er för allt som mänskligheten har bett om, jorda det i era fysiska kroppar och ner i Moder Jord, och låta de underbara energinäten under era fötter göra resten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *