Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 augusti 2020

 

Ni får Uppgraderingar av Era Hjärtchakran

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket uppriktiga i vår uppskattning av hur väl ni alla har kunnat hantera saker under dessa tumultaktiga tider där på planeten Jorden. Vi vet att de av er som är vakna ofta bär en mycket tyngre börda än de som inte är det, eftersom ni är i kontakt med era känslor och ni är villiga att känna dem. Vi vill att ni ska veta att ni kommer att bli återgäldade för allt ni har gjort för mänskligheten. Ni kommer att få några vackra uppgraderingar till era hjärtchakran som gör det möjligt för er att bearbeta för mänskligheten mycket snabbare och med mycket mindre smärta.

Detta är något som era Högre Jag har beslutat att det är dags för er att ta emot. Det är dags att göra resan till den femte dimensionen enklare för er som har gjort mer än er rättvisa del av arbetet för att göra mänskligheten redo. Mänskligheten behöver er för att stabilisera energierna där, och mänskligheten behöver er för att visa vägen, för att visa dem hur det görs, hur man tar något som är smärtsamt, bearbetar det, släpper det och ersätter det med något som är vackert.

Ni omvandlar inte energi. Det här är något som vi ofta hör människor säga i er nya tids gemenskap, och det är egentligen inte vad ni gör. Ni bearbetar den, låter den vara exakt vad den är, och låter den strömma igenom er som den är. Ni förändras genom den processen. Ni förändrar er genom att vara villiga att göra det arbetet för er själva, för ert tidigare själv och för mänskligheten. Och sedan aktiverar ni en vibration som känns mycket, mycket bättre som tar sin plats, men ni omvandlar inte någonting.

Ni är där för att tillåta allt vara som det är och att stiga över vad som är lägre vibrationer. Ni är inte där för att eliminera någonting och ni är inte där för att omvandla någonting. Ni är där för att vara Källan, som är allt, omfamna Källan, som är allt. Det är därför det inte är ert uppdrag att besegra någonting. Det finns inget utanför er som ni eventuellt kan besegra. Det är ert jobb att göra fred med allt som existerar och sedan välja vad ni vill uppleva, vad som resonerar med er, vad som har hög vibration.

När ni försöker besegra, sänker ni er vibration och sedan har ni fler saker att besegra i det lägre vibrationsläget. Ni får mer och mer av det ni anser vara olämpligt eller till och med ondska. Och det är därför vi är så stolta över de av er som kan ta emot detta meddelande. Vi är så stolta över de av er som gör detta, som höjer er över vad andra försöker jaga och låsa in. Ni kommer bara att uppleva planeten ni vill uppleva genom att höja medvetandet. Det är det enda sättet att komma dit.

Nu kommer ni tillbaka till det arbete ni alla har gjort. Vi vill försäkra att dessa hjärtchakra-uppgraderingar redan är i arbete. Det kommer att bli lättare nästa gång ni bearbetar, och lättare efter det, och det kommer att fortsätta bli lättare eftersom ni har betalat era avgifter. Ni behöver inte fortsätta att uppleva uppgiven rädsla eller ilska som gränsar till raseri. Ni behöver inte uppleva sorg som snabbt växer till förtvivlan. Ni har gjort allt. Och medan mänskligheten i stort inte kan och inte kommer att erkänna detta, vi kan, vi kommer och vi är, och vi är glada att vara en del av dessa uppgraderingar ni får till era hjärtan och era hjärtchakran.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...