Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juli, 2022

 

Vad vi har pratat om i det astrala planet ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket öppna för förslag som någon av er har om att göra livet bättre där på planeten Jorden. Vi vet att det är ni som lever det ni lever, och vi är de som observerar det utan att behöva gå igenom alla steg och processer som ni gör. Och därför lyssnar vi. Vi tar hänsyn till det faktum att du har en upplevelse av livet där på jorden som vi omöjligt skulle kunna ha. Vi vet att ni är experterna eftersom ni är på bottenvåningen. Du är i den täthet du är som gör att saker och ting verkar svårare och tar längre tid. Vi kan bara föreställa oss hur det är.

Vi vill att du ska veta att vi hör dina böner. Vi hör dig när du talar till oss högt och i ditt huvud, och vi kommunicerar med många av er när ni reser på det astrala planet. Många av er kommer att ansluta till oss och sitta med oss ​​ett tag och berätta vad det är som ni skulle kunna använda mer av. Den senaste tiden har vi fått höra från många individer att det finns ett behov av mer stöd kring att hjälpa dem som finns i era liv och som lider. Ibland erbjuder du hjälpen, och de tar den inte, och andra gånger ger du förslag och de kan inte höra dig på grund av var de vibrerar. Andra gånger erbjuder du hjälp och ger den, och det slår tillbaka.

Och vi vet att du vill att vi ska hjälpa till att påskynda uppvaknandeprocessen för de andra individerna i ditt liv som lider. Vi vill också att du ska inse att du har en person i ditt liv som lider för det är en upplevelse som du behöver och vill ha. Det betyder att det är en del av er resa att uppnå inre frid inom er själva, även när någon annan har varit oförmögen eller ovillig att göra det. De ger dig en chans att vara villkorslös kärlek. De ger dig en chans att vara kärlek inför det tillstånd de presenterar dig för, vilket är deras lidande.

Vi vet att det är svårt för er alla som ser deras lidande som skapat av dem själva, av de val de gör och genom den vibration som de erbjuder. Vi vill uppmuntra er alla att bara sända kärlek och hålla utrymme, medan ni slutar tjata era hjärnor om vad de magiska orden kommer att vara som de äntligen kan höra. Och istället, öppna era hjärtan och känn in i verkligheten som de försöker vara i sig själva men inte har en färdplan till.

Du behöver inte heller ha färdplanen, men du kan hitta vibrationen av den, och du kan matcha vibrationen av den inom er själva. Och du kan emanera den vibrationen så starkt att de inte kan låta bli att ta upp den från dig, och då kommer de åtminstone att veta hur verkligheten de söker att vara i känns, och det kommer att ge dem så mycket. Det kommer att ge dem så mycket mer än vad de kan få genom ord och handlingar.

Du kommer alltid att undervisa andra genom att leva ditt liv, och när du fortsätter att vibrera i harmoni med vad du vill och gör de val som tjänar dig, kommer de andra människorna i ditt liv att följa efter. De kommer att se att det du gör fungerar för dig, och de kommer att vilja följa i dina fotspår.

Så lita på den processen också. Lita på att de har guider. Lita på att de har ett högre jag, ett galaktiskt team och så många andra hjälpare, och ta bördan från dina axlar för att göra allt bättre och rätt för dem. De kommer att hitta sin väg. Det finns bara en väg, och den är upp, och vi reser alla upp tillsammans tillbaka hem till Source. Det inkluderar alla som lider på jorden just nu. Så ta ett djupt andetag när du ser dem lida, och vet att det finns en plan och det finns en väg, och en dag, på något sätt, kommer de att hitta den.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...